Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Ikke kun i parfume: Hvad skal man gøre med kroppen for at lugte godt

Nogle gange virker det umuligt. Vi er levende mennesker, ikke robotter. Og hver af os har sin egen lugt. Desværre er ikke alle af dem behagelige. Hvad skal man gøre med kroppen for kun at lugte godt?

Ikke kun i parfume: Hvad skal man gøre med kroppen for at lugte godt

Det er altid godt at lugte? Det er meget muligt. I dag afslører vi hemmelighederne for mennesker, der kan gøre det. Blandt dem er der rigtige specialister. Snarere specialister.

Hvordan at slippe af med ubehagelig lugt

Eliminess lugte i huset

Først skal du slippe af med ubehagelig lugt i dit hus. Du kan tage et brusebad to til tre gange om dagen og vaske dit hår hver dag, men hvis der er en kilde til ubehagelig lugt derhjemme, har du ingen garanti for, at du ikke tager det ud af huset på dit hår og tøj.

Så hvis du konstant ryger i din lejlighed (det betyder ikke noget, hvor i køkkenet eller i badeværelset har lugterne ejendommen til at sprede Mærker alt, eller hvis du ikke sletter ting i lang tid og ikke rengør – vær forberedt på det faktum, at du vil lugte dårligt fra dig. Prøv at stoppe alle disse lugte.

I ekstreme tilfælde kan du bekæmpe lugt med aromatiske lamper, stearinlys og pinde, orientalske krydderier … Du kan simpelthen hælde malet kaffe i en lille krukke – det har evnen til at “afbryde” de ubehagelige “rav”

We leder efter diskret pulver

Tøj, især det, der er tættest på kroppen, er vigtigt at vaske oftere. Men det er vigtigt ikke kun dette, men også vaskeværktøjet, vi bruger.

Et billigt, “ildelugtende” pulver kan tjene den dårlige service og afbryde lugten af ​​din dyre parfume. Men et middel til vask med en delikat aroma eller lugten af ​​friskhed kan tværtimod perfekt passe ind i dit billede.

Ikke kun i parfume: Hvad skal man gøre med kroppen for at lugte godt

Review the Diet

Ikke særlig gode nyheder for madelskere, der indeholder en masse løg, hvidløg og kød. Ved, at huden har evnen til ikke at opretholde den mest behagelige lugt i 48 timer. Selvfølgelig kan du vinke din hånd og fortsætte med at spise disse produkter. Og du kan revidere din diæt.

Derudover skal det huskes, at en ubehagelig, sukkerholdig lugt på grund af alkoholmisbrug kan gå fra huden, og hvis du lidenskab for søde kulsyreholdige drikkevarer, sur.

Toward lugten fra benene

Den ubehagelige lugt fra benene … Hvad skal man gøre ved det? Tag dem tæt på. Først og fremmest skal du kontakte en hudlæge for at finde ud af, hvad der er grunden: i øget sved af fødderne, stramme sko eller i svampen.

Hvis dine ben er sunde, skal du passe på en mere praktisk, “vejrtrækning” sko, og brug også hele klippet af midler mod lugt: deodoranter, terapeutiske spray og talkum.

Og med en lugt fra munden

Hvis lugten er vedholdende fra din mund, og dine tænder børsterne hjælper dig ikke to gange om dagen, kan du have nogle tandproblemer, i dette tilfælde er det selvfølgelig bedre at ikke trække og kontakte specialister

Generelt kan du tage reglen om at børste japanernes tænder – Hamigaki. De børster tænderne efter hvert måltid, selvom de spiser frokost i en café eller restaurant. De har altid en vandrende tandbørste med sig.

Forresten, der kommer hjem, vasker japanerne ikke kun deres hænder, men skyller også munden med et specielt forfriskende middel. Derudover bruger japanske kvinder daglige fødevareadditiver fra lugt fra munden.

Ikke kun i parfume: Hvad skal man gøre med kroppen for at lugte godt

Try at vaske på japansk

At tage et brusebad og et bad på samme tid er også en japansk hemmelighed. Snarere er hemmeligheden bag japanske kvinder, der ved, hvordan man praktisk talt lugter, undtagen måske den berygtede lugt af friskhed (i dette land er det ikke sædvanligt at “bære” en lys og tyk parfume).

Japanske kvinder tager et brusebad samtidig med badeværelset (i henhold til princippet om at rense kroppen i Santo -badet). Først vasker de aktivt i sjælen ved hjælp af alle slags sæber, geler, skum og shampoo. Og så ligger de i badet, hvor salte eller essentielle olier opløses.

Hvad skal man gøre for kun at lugte godt

Go til en let diæt

Hvis du bestemt beslutter at ændre de lugte, der kommer fra din krop, kan du prøve (mindst to dage før vigtige møder) ikke rødt kød, løg og hvidløg og heller ikke drikke alkohol. En diæt med friske produkter, juice, korn, frugt, grøntsager og rene proteiner hjælper dig med at lugte godt.

Drink mere vand

Vand fjerner toksiner og toksiner fra kroppen, det fugter huden, så vi kan slippe af med mange ubehagelige lugte i kroppen. Derudover hjælper en tilstrækkelig mængde vand med at opdatere vejret. Mangel på vand i kroppen fører til det faktum, at kroppen, der prøver at bevare væsken, reducerer produktionen af ​​spyt. Og spyt beskytter på sin side munden mod gengivelse af bakterier. Generelt drikker vand for at opdatere dit åndedrag.

Flavoring Hair

Når vi er mit hoved, er vi allerede lidt aroma af håret, for nu er det næsten umuligt at finde shampoo og lugte skylning.

Ja, og du behøver ikke at se, den diskret behagelige lugt, der går fra rent hår, er en ekstra bonus til din sparegris. Du kan også bruge koncentrerede hårspray, der fungerer som beskedne smag. Rystede chokket og noget var heldig med noget …

Ikke kun i parfume: Hvad skal man gøre med kroppen for at lugte godt

Aromatizing Clothes

Du kan også handle med dit tøj efter vask på tidspunktet for skylning og tilføje en lille mængde parfume til vandet. Forresten, både på håret og på tøj, lugter varer længere end på kroppen.

Find din parfume

Det er meget vigtigt at finde en grundlæggende parfume, der vil “sidde” på din hud som indfødt. Det skal ikke kun være perfekt til dig, du kan lide det, men ikke forstyrre dig i løbet af dagen.

Hvis du efter nogen tid efter påført parfume ikke “hører det”, er dette din aroma. At finde din lugt er selvfølgelig meget vanskeligt, måske bliver du nødt til at udholde en masse flasker. Men du kan se, dette er en vidunderlig aktivitet. Søg blandt behagelig lugt er din duft.

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: De boom van liefde, of Aichrizon is een succulent van goeden. Zorg thuis. Foto

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.