Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvorfor er det vanskeligt at skille sig ud med unødvendige ting? 4 sætninger, som du skal glemme

Vi taler om de mest almindelige grunde til lidelsen i lejligheden, i livet og i dit hoved.

Hvorfor er det vanskeligt at skille sig ud med unødvendige ting? 4 sætninger, som du skal glemme

Personality Type nr. 1: Følelsesmæssig

Men dette er “for hukommelse”

Skyggen side: fangst, kærlighed;

blok: sentimentalitet;

Det er svært at dele med: gaver, postkort, souvenirs fra ture, kan gemme gamle billetter eller programmer fra teatre.

Hvorfor er det vanskeligt at skille sig ud med unødvendige ting? 4 sætninger, som du skal glemme

Som regel ved følelsesmæssige mennesker, hvordan man sympatiserer med andre, er meget knyttet til slægtninge og opretholder bånd med venner. Mest af alt i livet sætter de pris på venner, partnere, familie, er fremragende mestre og mennesker, der altid kan stole på. De glemmer aldrig at lykønske venner med deres fødselsdag og bringe souvenirs fra ferie. Den følelsesmæssige type er fremragende samtalepartnere, der altid vil lytte, prøv at forstå dine problemer og give gode råd.

Skyggesiden: Sådanne mennesker tilskriver ofte overdreven betydning for materielle ting. De tror, ​​at hvis de opgiver genstande relateret til forhold, vil de selv forkæle forholdet. De er bange for at miste vigtige mennesker eller minder, hvis de slipper af med nogen ting, der er relateret til dem.

Det vigtigste er at advare folk med tilknytning fra overdreven sentimentalitet. Ellers slutter dette med det faktum, at de vil gemme alle objekter relateret til kære eller forhold, selvom de overhovedet ikke har brug for dem, og de bruger dem aldrig.

Hvordan skal du løse et problem

Først og fremmest skal du huske, at dine minder og erfaring ikke er de samme som personlig ejendom. ”Saml minder, ikke ting,” fordi vi selv elsker tingene, men de følelser, der er forbundet med dem. Du er ikke forpligtet til at forevige hver begivenhed ved hjælp af et fysisk objekt i hukommelsen. Du vil bestemt huske noget behageligt, selvom du ikke har et bestemt objekt i dine hænder, som vil minde dig om et lykkeligt øjeblik.

At tage en beslutning om at skille sig ud med den ting, der er forbundet, som minderne er forbundet med, finder øjeblikket til at “takke denne ting og lade det gå”. Når du kaster et keramisk krus fra en tur eller en doneret sweater, skal du huske den person, som dette objekt var forbundet med, takker ham og de omstændigheder, som du så meget ville huske. Hvis du vil, skal du kramme denne vare og sætte den, sige tak til ham og slip med et let hjerte.

Personality Type nr. 2: Praktisk;

Good ting, kommer pludselig godt med!

skyggen side: begrænsninger;

blok: værktøj;

De sværeste alle delt med: genstande af kunst og håndarbejde, elektriske ledninger, gamle værktøjer og skruer samt forskellige rester: tapet, stof, strimler osv.

Hvorfor er det vanskeligt at skille sig ud med unødvendige ting? 4 sætninger, som du skal glemme

aktiviteter af en praktisk type er fuldstændigt underordnet logik. Hvis du har brug for at løse problemet, er der et klart mål, der skal opfyldes, eller det spørgsmål, der skal besvares, er inkluderet i praksis. Sådanne mennesker er ofte fremragende ingeniører og strateger. Ingen er i stand til bedre at beregne den mest effektive rute eller finde et sted til alle retter i opvaskemaskinen.

Skyggen side: Praktiske mennesker ved ikke om den skjulte effekt, som deres praktiske har på dem. De er temmelig bevægede i deres synspunkter og ser kun den ene side af medaljen. De bør dog tænke på at tænke på den hypotetiske fremtid, de begrænser faktisk deres plads i nuet. Et rodet rum kan have en ekstremt negativ effekt på dem. Praksis har også en temmelig snæver idé om brug: De betragter kun den absolutte brugbarhed af emnet og tager ikke hensyn til dets faktiske nyttighed. Faktisk kunne de let forvandle deres hjem til ordreprøver, hvis de stoppede med at tænke over, hvad og hvor det stadig kunne være nyttigt.

Hvordan skal du løse et problem

Den vigtigste grund til, at praktiske mennesker forhindrer, at det er nytten at slippe af med tingene. Hvis objektet har nogle brug, vil disse mennesker opbevare det, uanset om de selv har brug for det eller ej.

Hvis absolut alle nyttige ting forbliver i huset kun, fordi de kan komme godt med, bliver det et problem. Når alt kommer til alt har millioner af ting i verden faktisk en vis brugbarhed, men dette er ikke en grund til at give dem alle mulighed for at blive i huset. Du bliver nødt til at hæve kriterierne skarpt for at vælge, hvad der er tilladt at forblive, og hvad der ikke er. Det centrale punkt er at fjerne hypotetiske situationer fra din ræsonnement. Stop dig selv, hvis du starter en sætning fra ordene “hvad hvis”, “det kunne”, “jeg kunne.” Koncentrer dig i stedet om det nuværende øjeblik og de nuværende behov. Selv hvis emnet teoretisk er nyttigt, har du brug for det lige nu?

Personality Type nr. 3: Energisk;

I kan gøre alt dette!

skyggen side: universtent;

blok: siger nej;

Det skiltes med: projekter, dokumenter, personlige og sociale forpligtelser.

Andre kan kun misundes og undre sig over, hvordan disse mennesker formår at følge med i alt? De har virkelig store energireserver, der rammer kanten og ikke ser hindringer i vejen. Som regel er dette innovatører på arbejdet, dybt hengiven til sagen og overbevisningen.

skyggesiden: Dette er den samme energi, men fra en anden vinkel. Faktum er, at energiske mennesker er meget spredte. De griber alt i verden, men har ikke tid og bringer sjældent det arbejde, der er begyndt til slutningen. De siger ”ja” til de fleste ting, men er kroniske forløser, det vil sige, de skifter planer, annullerer møder og kaster projekter. Og de er normalt overalt sent. Deres huse er fyldt med uafsluttede projekter, og folk føler sig ofte skyldige for at være i stand til at realisere en anden plan. De har en tendens til at blive distraherede og kan ikke fokusere på den samme forretning i lang tid. Kast det og gå videre til følgende.

Hovedideen, der forstyrrer den distraherede type personlighed, er manglende evne til at sige nej til nye planer. De elsker at prøve alt nyt, lære noget og vil gøre alle i træk, men de ved ikke, hvordan man prioriterer.

Hvordan skal du løse et problem

Du lider af et ønske om at gøre alt på én gang, så du har sandsynligvis mange uafsluttede projekter og derhjemme. Ethvert uafsluttet projekt siger faktisk, at det enten ikke er vigtigt for dig, eller at du ikke ved, hvordan du styrer din tid. Så snart du nægter et urealiseret projekt, har du en chance for at starte igen og beslutte, hvordan du gerne vil bruge din tid, når det ikke længere er fyldt med en følelse af pligt. Nogle gange kan det være vanskeligt og kræver selvkvalitet.

Afskrækker lidt og overvej dine prioriteter i dit arbejde og personlige liv. Det kan være hvad som helst – fra tid, der bruges med familie til boksningstræning. Vælg de tre vigtigste ting, og se derefter på din faktiske kalender for de kommende begivenheder og projekter; Se, svarer det til, hvordan du bruger din tid, hvad du værdsætter mest? Hvis du ser uoverensstemmelser, skal du lære at nægte dig selv enhver aktivitet, som du simpelthen ikke har brug for. Planer og lister med anliggender er dine bedste venner. Find et system, der er bedst egnet til dig, og praksis med at udarbejde Cajo Morning (aften) eller i begyndelsen af ​​ugen. Dette vil hjælpe med at forstå, hvad der virkelig er vigtigt, og hvad der bare er en unødvendig glitter.

Personality Type nr. 4: Lean;

I vil aldrig købe dette til mig selv

skyggesiden: fængsel;

blok: penge;

Det er vanskeligt at skille sig ud med: alt, hvad der har en monetær eller enhver anden værdi.

Hvorfor er det vanskeligt at skille sig ud med unødvendige ting? 4 sætninger, som du skal glemme

Mennesker, der går ind i denne kategori, har en tendens til at handle med hensyn til bevidst tilfredshed. De planlægger fremtiden, de definerede deres sidste mål og bruger ressourcer på en sådan måde, at tingene svarer til de højeste anmodninger. De planlagde at bruge penge på det faktum, at på en stor beretning ikke tilføjer sundhed, glæde eller lykke til dem. De sætter køb af ting i spidsen og bruger deres ressourcer til at købe dem. De bruger bevidst energi på at nå deres mål.

skyggesiden: problemer. Og dette er ikke meget forbundet med en persons indkomst, fordi snor og grådighed med rødder går i at afspille problemer fra fortiden og angst for fremtiden. Folk af denne type føler sig usikre. De holder fast ved genstande omkring og forsøger at undertrykke deres frygt og usikkerhed i fremtiden med deres hjælp. Normalt er de afhængige af eksterne omstændigheder for at berolige internt ubehag. Denne reaktionære opførsel er ofte forbundet med enhver skade, der fandt sted i fortiden.

Hvordan skal du løse et problem

Det vigtigste, der forhindrer “økonomisk” i at slippe af med unødvendige genstande, er besparelser. De holder tæt for alt, hvad de nogensinde har brugt på penge, uanset om dette objekt er nyttigt, og kan nogen lide det? Det er det sværeste at slippe af med denne type personlighed. Kom med en liste over mindst tre teknikker, der hjælper dig med at slappe af i en tilstand af stress. De samme teknikker hjælper dig med at stoppe med at bekymre dig på grund af afsked med ting:

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.