Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvordan man gør det, så det lugter behageligt derhjemme

Ønsker du derhjemme, er det altid rart at lugte? Dette beroliger sig, fordi forskellige grimme lugter minder om rengøring, vask, udskiftning af linned, affaldsfjernelse og anden husholdningsrutine. Og jeg vil have en solstråle gennem et gardin, en kop kaffe, hvile og fornøjelse. Duftstoffer skaber en atmosfære. Dette er, hvad der kan gøres, så huset er duftende og kun forårsager positive følelser.

Hvordan man gør det, så det lugter behageligt derhjemme

I hvert værelse, gang, køkken, badeværelse er der kilder til ubehagelig lugt. Sådan eliminerer man dem og erstatter dem med duftende aromaer.

Bestem først, hvilke steder der kan være potentielle kilder til ubehagelig lugt, og tage dem. I køkkenet kan lugte i køleskabet, ovnen og opvaskemaskinen. En blanding af brændende og forkælet produkter er også en “fornøjelse”. Glem ikke affaldsspanden. I gangen – sko, i soveværelset, i skabe – ikke -stabilt linned, i stuen – tæpper og gardiner, i badeværelset og toilet, er det heller ikke altid duftende. Vi fortæller dig, hvordan du ændrer ubehagelige lugt til aromaerne af friskhed.

Hvordan man gør det, så det lugter behageligt derhjemme

Køkken

Efter madlavning, tør citrusskorpe i køleovnen. Mikrobølgeovn, læg et glas i det vand med en skefuld citronsaft i 30 sekunder ved fuld kraft >

Lemonen vil hjælpe af nellike knopper. Du kan også koge frugter eller urter i vand – efter din smag. Hvis du føler en ubehagelig lugt, skal du først og fremmest fjerne og rengøre filteret. I det andet – hæld 100 gram soda ind i afdelingen for pulver og kør maskinen i den korteste vasketilstand eller skylning. Og falder ind i spanden, og tag den ud affald til tiden. Vask grundigt selve spanden fra resterne af affaldet og læg et bomuldsdrev gennemvædet i aromatisk med en aroma til bunden under posen. En lille soda kan hældes til bunden af ​​posen.

Hvordan man gør det, så det lugter behageligt derhjemme

Hallway

Sørg for at købe en deodorant til sko (praktisk en, der presses på toppen og sprøjter aerosolen i hele bagagerummet). og eliminerer lugten af ​​fugtighed.

Soveværelse

I skabene med linned, læg enten poser eller hjemmelavede linnedposer, for eksempel med tørrede citrusfrugter, kanel, vaniljebug, kaffekorn, tørrede rosenblade, græs – vælg hvad du kan lide.

På puden inden du går i seng, skal du dryppe 1-2 dråber af din yndlings essentielle olie (bedre end lavendel eller Levzei-de vil hjælpe dig med at slappe af og falde i søvn).

Alt beskidt linned tilskrives straks vaskeriet, kaster det ikke på gulvet og fold ikke en bunke på stolen.

Når du strækker, tilsættes en svag løsning af blomsteressens til jernet i stedet for vand. , tænd for de byggede fans).

Hvordan man gør det, så det lugter behageligt derhjemme

Badeværelse

Opbevares i kabinettets aromaer og duftende badekarbomber >

Forlad ikke våde tæpper på gulvet, udskift det med tørt.

Toilet

Skær tandpastaens rør flere steder og kast det ind i tanken, når man dræner, vil myntefugten vinde andre “aromaer.” Kabinet og kast et par pinpers på toiletvæggene hver gang før du vasker af, vil dette hjælpe med at bruge lidt børste. > Dryp et par dråber essentielle olier på ærmet på toiletpapir indefra.

Stue

Lys med jævne mellemrum eller naturlige pinde som Santo. Det vil absorbere lugt, fedt og snavs. Pompell efter brug. Det kan også suspenderes ved ventilationshuller. Og nogle lugter behageligt, for eksempel geranium eller lavendel. Citrus nåletræ er bare lugten af ​​friskhed af enhver, hvis kun en behagelig

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: De vervorming van Senpolia – Wat is de reden en hoe het probleem op te lossen? Lea un interesante artículo sobre jardinería: Ziekten en ongedierte. Foto

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.