Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvis tøjet “gnist”: 7 måder at fjerne statisk elektricitet på

Statisk stress dannes på stoffet på ethvert tidspunkt af året, men om vinteren mærkes dette problem mest. Ubalancen af ​​positivt og negativt ladede partikler føres til det faktum, at tøj bogstaveligt talt glitrer og klæber til kroppen, hvilket tvinger dig til at opleve ubehag.

Hvis tøjet "gnist": 7 måder at fjerne statisk elektricitet på

Det er meget simpelt at slippe af med ubehagelige fornemmelser – ved hjælp af den grundlæggende viden om fysik.

Method nr. 1. Aircondition

Fortynd 0,5 tsk. Klimaanlæg til 0,25 kopper rent vand. Rør blandingen grundigt og hæld den i en spraypistol. Anvend produktet på elektrificerede områder af tøj fra den forkerte side.

Method nr. 2. Papirpapirklip eller metalbøjle

For hurtigt at slippe af med statisk elektricitet er faktisk ethvert metallobjekt egnet. Det kan være et papirklip (det er let at finde det på kontoret) eller en metalbøjle til tøj.
Life Hack er mest effektiv i forhold til naturligt silkeklædning.

Alt hvad du har brug for er at fikse papirklippet i et skjult tøjområde og vente et stykke tid. For øvrig, hvis det ikke generer dig, kan du lade det være på tøj hele dagen – dette vil forhindre gentagen forekomst af statisk spænding. Med bøjlen er situationen endnu lettere. Lad bare tingene være på det i 10-15 minutter, eller gnid det med et stof.

Method nr. 3. DIY antistatist

Du har brug for:

for at forberede produktet.

Hamamelis eller “Witch Walnut” -0,25 kopper;

Bland ingredienserne i en dyb beholder, hæld dem i en flaske med en spraypistol og brug om nødvendigt. Glem ikke at ryste produktet inden hver brug.

Method nr. 4. Vand

Hvis du presserende har brug for at lægge for elektrificeret tøj, hjælper almindeligt vand dig. Våd din håndflade, ryst overskydende væske og brugte den først langs den indre og derefter på den ydre overflade af vævet. Vi kontrollerede – virkelig, hjælper! Vand kan påføres tøj og ved hjælp af en spraypistol, der fungerer i vandstøvtilstand. Men iver ikke iver – bare lidt fugtighedsstof, så ladningen forsvinder.

Method nr. 5. hår lak

I mangel af specielle antistatiske midler skal du bruge almindeligt hår lak. Sæt dit tøj og spray på det en lak fra en afstand af 20-30 cm.
Hold ikke flasken for tæt – ellers kan der forblive et sted på stoffet.

Glem ikke at lukke øjnene og holde vejret. De kemikalier, der udgør lakken, kan forårsage irritation på slimhinden.

Method nr. 6. Body Lotion

Hvis du allerede er træt af at bekæmpe statisk elektricitet, skal du prøve at forhindre dens dannelse og fugtgivende huden med en lotion. Bær produktet med dig og brug det lokalt om nødvendigt – for eksempel, hvis en lille del af et nederdel eller kjole begyndte at holde sig til benene.

Method nr. 7. våde servietter

Dette er den nemmeste måde at løse problemet med statisk elektricitet, hvis du er uden for huset. Gnid bare stoffet med en fugtig klud – og det vil stoppe “gnist” og holde sig til huden. Metoden fungerer også godt med hensyn til håret og hjælper med hurtigt at sætte frisuren steget i luften.

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde:10 van de belangrijkste tips voor het kweken van tomaten. Foto

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.