Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvis stemplet ikke hjalp: 6 måder at eliminere blokeringen på toilettet

Tror du, at du kan klare dig selv? Du tager ikke fejl. Problemet kan fjernes uden specialist i mange tilfælde. Hvis du er en fiasko, er det aldrig for sent at kalde VVS.

Hvis stemplet ikke hjalp: 6 måder at eliminere blokeringen på toilettet

Næsten altid opstår blokeringer ved samlinger, bøjninger og rørkrydsninger, de skal søges på disse steder.

Hvad kan være forårsaget af en blokering, og hvordan man forstår, om det er muligt at klare det?

M blokeringer. Hvis kloaksystemet mislykkedes, det vil sige, at toilettet ikke sænker vandet, skal du først forstå, hvor placeringen af ​​”kork” dannes, i det lokale eller centrale spildevand og derefter handler. Vi kan enten tale om lysblokering, som kan håndteres på egen hånd eller om et mere alvorligt problem, for den løsning, som en specialist har brug for.

Hvis blokeringen ikke er alvorlig, er vandet langsomt og dårligt, men vil stadig forlade. For at forstå dette, hæld ca. 1 liter vand på toilettet og tjek dets niveau på en halv time. Tryk bare ikke på knappen på drænetanken, fordi Der er mere vand der, og det kan hælde gulvet i badeværelset. Hvis vandet smelter sammen, går ikke alt tabt, og vandet kommer ind i kloakken. Hvis intet har ændret sig, men på samme tid i den næste vask eller bad, fusionerer vandet normalt, sandsynligvis, blokeringen er i røret, ved udgangen af ​​toilettet. Når vandet ikke smelter sammen overalt, er sagen dårligt, problemet kan være i kloaksystemet i huset, og “med dine egne hænder” kan ikke gøres her.

I andre tilfælde er der en hel del beslutninger, men vi vil tale om det enkleste og mest overkommelige.

Varmt vand

Denne metode hjælper fremragende i tilfælde af blokeringer på grund af trækatfyldstof. Hvis der er en blokering, opvarm vandet på ovnen uden at lade det koge, hæld det i en spand og hæld det skarpt i en vinkel. Forlad i et par minutter for at se, om det vil svække blokeringen. Når vandet begynder langsomt at forlade, er det bedre at vente et stykke tid og derefter hælde en anden flydende spand. I mange tilfælde er varmt vand nok til at eliminere “kork”. Her kan du forbinde en stemplet for at fremskynde processen.

Opvaskemiddel

Hvis du har brug for en hurtig effekt fra rengøring, skal du tage et lille produkt til retter i køkkenet og klemme cirka et kvart glas ind i toilettet. Efterlad produktet i 5-10 minutter, så det kan dræne ned i kloakken og komme til blokeringsstedet. Hæld derefter varmt vand i en spand (igen, ikke kogende), og lad det stå lidt. I de fleste tilfælde fungerer det opvaskemiddel som et smøremiddel, og objekterne, der sidder fast i rørbøjninger, begynder at bevæge sig i den rigtige retning.

Hissing blanding – soda med eddike

SODA giver dig mulighed for delvist at opløse organisk forurening og fedt, hvilket vil bidrage til hurtig eliminering af blokeringen. Hvis toilettet allerede er fyldt til kanterne, skal du dræne lidt vand ind i bækkenet, hæld et glas eller en halv pakke med at drikke soda, forsøge at skubbe det ind i røret så dybt som muligt, og hæld derefter et glas af eddike der og vent på reaktionen. Efter cirka tredive minutter, hæld 2 liter varmt vand og se, om det flyder ind i kloakken. I så fald er alt i orden. Hvis dette ikke sker, skal du gentage processen igen.

Toilet børste

Ikke den mest behagelige måde, men hvis du befinder dig i en virkelig vanskelig position, og der ikke er nogen vantuse inden for synsfeltet, skal du tage en toiletbørste og placere den så dybt som muligt i drænhullet. Skift det op og ned flere gange for at forsøge at skifte, hvad der ikke tillader vand at fusionere.

Hanger’s Chemical Cleaner

Hvis der ikke er noget VVS -kabel ved hånden, som forresten er et af de bedste instrumenter til at fjerne blokeringer, kan du lave det med dine egne hænder fra en trådbøjle til tøj. Spin det, så det bliver lige og efterlader krogen uberørt. Pakk derefter krogen med et lille stykke stof (enhver klud) for ikke at ridse eller beskadige toiletvæggene, og på at lægge gummihandsker, sætter fast bøjlen forsigtigt ned i drænet, indtil du kommer til tøjet. Når vandet begynder at dræne lidt, skal du skylle toilettet med varmt vand flere gange.

Plastflaske

Ved den sædvanlige plastflaske skal du skære bunden og stramme låget tæt. Hæld derefter varmt vand i toilettet, tag flasken til drænhullet, og tryk på og frigør flasken, prøv at eliminere blokeringen ved hjælp af enheden på lignende måde som Vantuza. For en større effekt kan du tilføje et rengøringsmiddel til vandet.

Læs også en interessant artikel: 10 nagelgezondheidsproducten die u thuis kunt vinden.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.