Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvilket er bedre – en rose eller 7 tulipaner? Spurgte blomsterhandleren, hvordan man vælger den rigtige buket som en gave

Snart dagen for elskere og derefter 8. marts og forår – en varm sæson for blomster saloner. Blomsterhandler fortalte, hvilke nuancer af blomster de fleste mennesker kan lide, som buket skal gå på den første date, for ikke at skræmme den donerede, hvilken pakke er ikke længere moderigtig for at pakke buketten?

Hvilket er bedre - en rose eller 7 tulipaner? Spurgte blomsterhandleren, hvordan man vælger den rigtige buket som en gave

Men først et par tip til mænd: Giv ikke en pige ved navn Lilia hver gang kun liljer, men en buket med røde roser fra år til år.

Hvad blomster og nuancer er nu på mode?

I blomster, som i Fehenus -industrien, er der en sæsonbestemt mode, stil, tendenser, som moderne mestre er afhængige af. Men på trods af det faktum, at Pantone Color Institute hvert år tilbyder os mode -nuancer, foretrækker vores kunder stadig mere tilbageholden, nøgenfarver. Som regel tiltrækker buketter, der er fremstillet i en delikat farvepalet, mere opmærksomhed end i lyse farver. Hvad angår modetrends for visse blomster, vil jeg sige, at valget her afhænger af mange faktorer.

For eksempel elsker ældre mennesker klassikere: roser, tulipaner, krysantemum. Og unge mennesker har forskellige præferencer. Snarere er dette buketter i fersken, fløde nuancer, hvor der kan være blomster af forskellige sorter og arter. Også unge mennesker foretrækker mono -bådere fra Bush Roses og mere og oftere – dette er en buket uden emballering, som blomsterhandlerne siger: “Under båndet.”

Hvilket er bedre - en rose eller 7 tulipaner? Spurgte blomsterhandleren, hvordan man vælger den rigtige buket som en gave

I mono -Boots “under båndet” bruges ponier, tulipaner, freesia og Eastom også ofte.

Når jeg bliver spurgt, om der er en variant af en universel buket, der helt sikkert vil kunne lide det, ville jeg ikke bestemt svare. Som de siger, et spørgsmål om smag. Jeg tror, ​​at enhver kvinde har en eller flere yndlingsfarver. Og i forskellige sæsoner kan det være en anden blomst.

Nu på mode brugen af ​​dekorative elementer i buketter. Floristiske butikker og havecentre tilbyder mange tørfarvede tørret blomster samt malede sæsonbestemte nuancer malet i moderigtigt. Således har vi – blomsterhandlere mulighed for at tilføje tørrede farver til vores arbejde med friske blomster.

Hvad blomster er bedre at give på den første date?

Her kan du rådgive flere muligheder for buketter til forskellige aldre.
Under alle omstændigheder skal du ikke komme på den første date med en stor buket blomster. Det skal være en buketkommercial.

Hvis vi taler om unge og tager højde for det faktum, at dette er mennesker, der endnu ikke har haft stabil indkomst, vil jeg rådgive en buket-kommerciel med nogle elementer i indretningen. Dette kan f.eks en moderne stil. I stedet for båndet kan buketten være bundet med blonder eller tyl. Men enhver budgetbuket kan slås ved at tilføje noget usædvanligt. Individualiteter kan opnås ved hjælp af dekorative elementer. Det samme steg kun, men i en duet med en fjer vil det se meget mere attraktivt ud end en rose i cellofan. Og du behøver ikke at bruge en masse penge på køb af en sådan buket. båndet ”eller tulipaner.

Hvad blomster at købe i februar-marts, i betragtning af sæsonbestemmelsen?

Hvilket er bedre - en rose eller 7 tulipaner? Spurgte blomsterhandleren, hvordan man vælger den rigtige buket som en gave

I februar vil folk, der er trætte af vinterfrost, allerede have forår.

Tak til import kan vi nu ikke længere være knyttet til sæsonbestemthed. Men alligevel har blomsterne, der er dyrket i vores land i sæsonen, en mere udtryksfuld lugt end bragt fra udlandet. I februar og i marts ville jeg have foretrukket frazes, tulipaner, påskeliljer, snedrop, mimose. Alle disse blomster på dette tidspunkt er allerede tilgængelige takket være drivhuse i Krasnodar -territoriet og Abkhazia. Men for eksempel kommer Ecuador -steg i disse måneder ikke så god kvalitet.

Hvad populære teknikker i design af buketter er allerede forældede?

Åh, denne evige anmodning er at pakke blomster i en gennemsigtig cellofan. Chats af blomsterhandlerne er ofte fulde af forargede beskeder til sådanne elskere for at “pakke på den gamle måde”. Naturligvis har blomsterfirma modendenser. Og gitteret og emballagen i store ærter og pletterne og den udtalt geometri af prinsen har længe ikke været relevant. Selvom alt dette blev erstattet, for eksempel, en mode til en spejlfilm, Foamiran og en Gazeta -film. Men som de siger, de argumenterer ikke for smag.

Hvilket er bedre - en rose eller 7 tulipaner? Spurgte blomsterhandleren, hvordan man vælger den rigtige buket som en gave

Hvis du stadig taler om pakken med buketten, er det bedre at klæbe til smagen af ​​den person, du giver denne buket.

Det er tydeligt, at hvis vi giver en buket til vores bedstemor, så bruger vi emballagenutral, velkendt for hende. Nå, et håndværkspapir, der på tidspunktet for vores bedstemødre blev brugt som teknisk, blev pakket ind i fisk, pølse og pakker pr. Pakning – nu ganske relevant, især i efterårsbuketter.

Is Det er passende at give en buket tørrede blomster?

Sukhocoma -blomsterfilm vinder fart, så overtro, at tørre blomster ikke kan opbevares derhjemme, falmer i baggrunden.

Hvilket er bedre - en rose eller 7 tulipaner? Spurgte blomsterhandleren, hvordan man vælger den rigtige buket som en gave

Sammensætningerne af tørre blomster og planter er nu meget efterspurgte, da der er en bestemt måde til design af interiøret.

Buket af tørre farver kan opdeles i to typer.

Stabiliserede blomster. Dette er en speciel teknik til behandling af friske farver med glycerin, som de ikke ændrer deres strukturer, kronbladene forbliver bløde, og der er sådanne buketter i 5-7 år uden at kræve pleje og vanding. Og der er også velkendte tørre blomster. Disse er urter og blomster, blomster tørret i luften.

Hvor passende at give sådanne kompositioner? Dette er meget individuelt. Når alt kommer til alt elsker vi alle noget i vores interiør, men noget er ikke. Det er, hvordan man giver en vase. Nogen har brug for det, men nogen vil ikke sætte pris på en sådan gave. Under alle omstændigheder, når vi vælger en gave, skal vi styres af en persons præferencer. Vi har kunder, der er praktiske mennesker af natur. De er glade for at bestille buketter med stabiliserede farver, da de mener, at en sådan buket vil glæde sig i lang tid.
Mænd, der giver deres hustruer til alle triumfer af røde roser, vil jeg anbefale at udvide deres valg til komplekse buketter og behage min elskede med andre farver. Valget er meget stort nu. Spørg rådene fra blomsterhandleren.

Kan du lide at modtage blomster som gave? Ja, jeg elsker mig bedre for at give noget andet roligt til de blomster, jeg virkelig elsker. Men de giver sjældent

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.