Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad vil der ske, hvis du ikke fjerner bilen fra håndbremsen?

Naturligvis vil ikke en eneste chauffør gøre dette målrettet, men situationen er meget almindelig.

Hvad vil der ske, hvis du ikke fjerner bilen fra håndbremsen?

Som du ved, hjælper parkeringsbremsen (håndbremsen) med at fikse bilen på parkeringspladsen med en ujævn overflade, så den ikke ruller langs den eksisterende hældning. Husk, at biler med automatisk gearkasse ikke anbefales at blive efterladt på parkeringspladsen med en hældning i P (parkering) -tilstand, da der i dette tilfælde oprettes en stor belastning på en automatisk gearkasse.

Help for glemsom

Håndbremsesystemer er forskellige, afhængigt af mærket og modellen, det kan være en håndtag, og i moderne biler er der en knap eller elektronisk håndbremse, som ofte er beskyttet mod bilisternes glemsomhed. Hvis du for eksempel ikke kan huske, at bilen skal fjernes fra håndbremsen og ikke klik på knappen, i begyndelsen af ​​bevægelsen, slukker parkeringsbremsen simpelthen automatisk.

Hvad sker der, hvis du ikke slukker for parkeringsbremsen?

Det hele afhænger af, hvilket drev maskinen er udstyret, i hvilken tilstand den er, og selvfølgelig, hvor længe du red på håndbremsen. Vær opmærksom på instrumentbrættet. Med en urolig parkeringsbremse brænder indikatoren på den. Det ligner et udråbstegn, der har buede linjer på siderne. Hvis håndbremsen er tændt, lyser indikatoren.

Lav vanen med at kontrollere, at indikatoren på instrumentbrættet er gået ud, før han flyttes.

På en bil med bageste hjul drev

p ri, en regelmæssigt fungerende parkeringsbremse, du kan simpelthen ikke flytte ud, og hvis du kan, efter et par minutter vil du lugte Gary (dette er puderne).

På en bil med front og alt -hjul

En håndbandretur er meget sandsynligt, især på en våd eller glat vejoverflade, for eksempel om vinteren og i regnen. Men hvis du bevæger dig uden at fjerne håndbremsen, i bil med front -Wheel Drive, vil du føle vibrationer. Og under alle omstændigheder vil det være meget vanskeligt at flytte i bil uden at fjerne den fra den manuelle bremse. Hun vil fremskynde træg, du bliver nødt til at presse gaspedalen kraftigt, men du vil ikke være i stand til at kalde på skråningen overhovedet.

Hvad er problemerne med bilen?

En kort tur på en manuel bremse forårsager normalt ikke alvorlige problemer, hvorefter du hurtigt skal gå til en biltjeneste. Moderne bremsesystemer kan absorbere en enorm mængde varme, og moderne biler er udstyret med en speciel sensor, der laver et lydsignal, hvis du har glemt at fjerne bremsen eller, som nævnt tidligere, er parkeringsbremsen automatisk slukket.

Hvis du pludselig kørte 100 km eller mere i høj hastighed, vil elementerne i bremsesystemet mislykkes. Et dårligt tegn er også brændende lugt i kabinen, han siger, at det kan være nødt til at ændre bremseklodser på grund af intensiv opvarmning, og i nogle tilfælde kan effektiviteten af ​​bremsesystemet som helhed falde. Det er bedre at sikre, at der ikke skete noget forfærdeligt og besøg en biltjeneste.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.