Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad sker der i dit køkken? Sådan finder du ud 5 trin og sætter tingene i orden

“At lave mad er at skabe!” Denne inskription, indgraveret af en smuk håndskrift på skærebrættet, der blev doneret til mig, mindede om det vigtigste: Det er tid til at finde styrken og huske, hvor min kulinariske inspiration!

Hvad sker der i dit køkken? Sådan finder du ud 5 trin og sætter tingene i orden

Det var med dette, at ordren begyndte i mit køkken. Fra det faktum, at jeg ikke bare ville lave mad, men koge lækkert! For dette er inspiration ud over gode produkter og normale retter simpelthen nødvendig. Og rækkefølgen i køkkenet. Og hvor lå det der? I hvilket kabinet eller kasse? Der er ikke den inspiration, der husker Corolla ikke straks, hvor den ligger. Jeg besluttede at finde ud af alle skabe for at begynde at skabe. Og jeg gjorde det. Jeg fortæller dig, hvad du skal være opmærksom på, hvis du finder inspiration i dit køkken!

Lukning

Uanset hvad man måtte sige, og på intet sted i verden var der ingen ordre uden dette trin. Men jeg har gode nyheder: Det er i køkkenet, at du perfekt kombinerer smækning og sortering! Så det første trin vil være 2 i 1.

vi fortsætter!

Vi tager alle deres skabe ud (hvis du har for mange af dem, og du er bange for, at du ikke kan klare dig en dag på en dag, der divider denne opgave til mindre områder og laver et skab bag kabinettet gradvist. Men i et fald er Swoop meget mere effektiv) vi tørrer dem og forlader dem jomfru og rene. Kun hvad der virkelig skulle være der, skal returneres der, og ikke alle i træk, som det er nu. For at sende der til affaldsposen, men det er tid til at sende der, men ud af vane fortsatte den med at samle støv i de skjulte hjørner af vores køkken. Du vil hurtigt forstå, hvad det handler om, når du tager det første skridt og trækker alt ud af skabet. , skal du sortere alle objekter, så du kan forstå, hvad du ofte bruger fra dette, og hvad du får flere gange om måneden eller endda et år. Dette trin vil hjælpe med at forberede sig til det næste trin – organiseringen af ​​opbevaring.

Convenient Storage

Det vigtigste kriterium for bekvemt organiseret opbevaring i køkkenet er brugervenlighed og gendannelse af orden. Det skal være praktisk for dig at tage og returnere genstande til steder. Og det skal være meget let at bringe renlighed der – dette er nøglen til værtindenes gode humør. Men husk, indtil du er færdig med at sortere og tøj (se trin en), betragtes enhver opbevaring som midlertidig. Først efter at du har krydset alle objekter, går vi videre til organiseringen af ​​opbevaring.

Meget ofte efter et samvittighedsfuldt første skridt frigøres en masse plads, og det viser sig, at det er muligt let at placere hverdagens brug, og den festlige service placeres smertefrit på en mindre tilgængelig hylde.

Special Devices

Før du køber yderligere hylder, plastbeholdere og alle slags parenteser, skal du afslutte de to første faser. Ellers kan det vise sig, at du købte noget, der let kunne udleveres med. Jeg ved hvad jeg taler om – jeg støder på sådanne genstande i min praksis dagligt!

Af natur er en person doven og søger måder at forenkle sit liv med minimale arbejdsomkostninger, så det er lettere for os at købe en indsats på hylden end at sortere to skabe og forstå, at vi holder flere ting end vi har brug for . Og denne handling tillader ikke kun at frigøre plads fra unødvendige ting, men også for at undgå udgifter på ekstra enheder.

Hvad sker der i dit køkken? Sådan finder du ud 5 trin og sætter tingene i orden

M dør, og uden at sortere gennem pakkerne) eller yderligere hylder. Køb modigt, hvis du ved nøjagtigt, hvad de er for dig for. Så bruger du dem med glæde!

Organize husholdningskemi!

Jo lettere det er at gendanne orden i dit køkken, jo oftere vil du bruge det til dets tilsigtede formål. Kontrolleret. Men for at dit køkken skal skinne, ville det heller ikke skade at lægge for at sætte renlighed. En plastbeholder er en fremragende output. Men inden du køber det – Kør på de første tre punkter, skal du kontrollere dette trin på behovet – sorter kemi og lad kun ud af det, du bruger, se nærmere på lagringsstedet, måske behøver du ikke en container, men en hylde eller en spinding Bakke?

Dette kan kun forstås, når du sigter mod dette spørgsmål. Og du forstår, hvad der nøjagtigt vil blive gemt der.

Husk om Commodity Neighborhood

Produkter med høj kvalitet er en uundværlig ingrediens i ægte kulinariske mesterværker. For at sætte tingene i orden i produkter skal du lave den samme sti. Og det betyder ikke noget om køleskabet, uanset om vi taler om, om fryseren eller næsten kassen, hvor du opbevarer pasta og ris. Først tager vi ud alt, mit sted for opbevaring af produkter, slipper af med alle forfaldne, glemte. Hvis du ikke kan huske, hvornår du åbnede krukken, er du velkommen til at smide den væk. Opbevaring er organiseret i henhold til det samme princip: Vi opbevarer hverdagens varer på lettere tilgængelige steder, alt andet er på mindre praktiske hylder.

og et andet meget vigtigt princip: Opbevar de samme eller familieobjekter eller produkter i nærheden. Så det vil være lettere for dig at se, tage og vende tilbage til stedet!

Læs også en interessant artikel: 9 geheimen van aardbeienjam: de smaak die je je herinnert sinds mijn jeugd.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.