Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad skal man gøre, så viskerne ikke klæber om vinteren: 3 måder

Om vinteren kan kun et par hundrede meter køres uden viskere, så bliver du nødt til at stoppe, fordi dårlig synlighed er farlig. Imidlertid begynder problemer med viskerne i snestorme og frost, når gummi begynder at smuldre fra de kolde, ispinde på børsterne, og du skal konstant ryste og kan tåle dem.

Hvad skal man gøre, så viskerne ikke klæber om vinteren: 3 måder

Vi taler om flere løsninger på problemet.

Winter Wipers

De fleste af bilisterne ændrer viskere, når de slides ud, nogen ændrer sig en gang hvert femte år (eller aldrig), og kun de mest ansvarlige chauffører har to sæt i Arsenal: Summer for Frosts og ændrer dem, når de skifter sæsoner. Sommerbørster-to-tilbedere med tunge snefald og isvind fryser konstant, da de har tyndere elastiske bånd, som straks vil blive dækket med en isskorpe. Der er næsten ingen intentioner på vinterbørster. De er designet til store mekaniske belastninger, de har mere en rensningsoverflade og er et gummidæksel, der hjælper med at beskytte metalmekanismen. Vinterviskerne har imidlertid ulemper: Nogle gange mister sagen stramhed og begynder at passere fugt indeni, og derudover kan sådanne viskere i høj hastighed banke på glasset på grund af effekten af ​​”sejlads”.

Silicone fedt

Om vinteren, fra tid til anden, kan viskernes gummibånd tørres med en vævsklud, der er fugtet i en ikke -freysende væske til glas eller i almindelig alkohol. En sådan foranstaltning eliminerer kort effekten af ​​at klæbe og fryse af viskerne. I stedet for en alkoholholdig opløsning kan du også tage et universelt silikone smøremiddel, der bruges til at pleje gummiprodukter, for eksempel efter vask af bilen. Det vigtigste er ikke at anvende for meget, ellers vises pletter på forruden, der vil forstyrre kørslen. Effekten af ​​silikone -smøring vil vare flere dage.

Brushes med opvarmning

Nu til salg er der viskere med en speciel vand -repellent gummi, som ikke fryser til forruden og forbliver blød ved negative temperaturer. Og blandt den nyeste teknologi – vinterbørster med opvarmning. Dette er rammeløse børster med et indbygget varmeelement. De er ikke billige, men handler effektivt.

Hvordan for at udvide viskernes levetid?

Tænd ikke viskerne, før forruden er helt renset. Når viskerne arbejder på isskorpe eller på tørt forurenet glas på gummioverfladerne på børsterne, danner revner, og gummi mister elasticiteten. Forrude, de forværres hurtigt. Varm bilen, og vent på, at forruden opvarmes.

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: Eenvoudige regels voor de zorg voor cipressen: overwintering. Zorg en groeit. Foto

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.