Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad skal man gøre, så strømpebukser ikke river?

I løbet af sæsonen bliver du sandsynligvis nødt til at kaste mere end et par strømpebukser, men deres levetid er mulig. Vi taler om de 7 mest effektive måder.

Hvad skal man gøre, så strømpebukser ikke river?

Luk støvlernes sømme, tag på handsker og brug fryseren!

Put på sokker

hårde sko, dårlig pedikyr eller upassende størrelse er de mest almindelige årsager til, at strømpebukser er revet i fingerspidserne. For at undgå dette skal du tage på håndværk eller sokker til sko. Tåen tager belastningen fra friktion. Denne metode er værd at huske, hvis du skal gå i lukkede sko hele dagen og tage på sko om aftenen.

… og handsker

Haughty negle på hænderne forlader også ledetrådene på strømpebukser, når du sætter dem på. Hvis der ikke er tid til at gøre manikyr, og du skal hurtigt løbe til arbejde, på at sætte strømpebukser i handsker, vil de beskytte strømpebukser mod mulige kroge. Før du tager på strømpebukser, ringer med sten og armbånd med skarpe detaljer, du har brug for for at fjerne.

Vælg den rigtige størrelse

ofte er strømpebukser ikke revet fordi de er af dårlig kvalitet, men fordi størrelsen ikke er egnet. Hvis du ikke får en grænse mellem dimensioner, skal du købe mere. Tights vil vare længere.

Emerate kun med dine hænder eller i poser

uddeler kun med dine hænder eller i specielle poser ved hjælp af flydende vaskemidler. Aldrig tørre strømpebukser på batterier.

Stop pilen

Hvis pilen på strømpebukser er dannet i det mest uhensigtsmæssige øjeblik, kender alle en måde med en gennemsigtig neglelak. Men der er en mere, der vil hjælpe med at fikse pilen: fugtighed et stykke toiletsæbe og gnid skaden på dem.

Khump de interne sømme på støvlerne

Høje støvler med en høj bagagerum, støvler eller halvstråler efterlader mange puffer på strømpebukser, hvorfra de derefter bryder og ser grimme ud. Puffere forekommer hovedsageligt fra brutto indre sømme, der fanger tynd nylon.

For at eliminere dette problem kan du behandle kanterne på sømmene med en fil eller falde eller smøre støvlerne med gennemsigtig lim eller neglelak. Nogle kvinder limer også klæbemidlet plastre til kanterne på huden, der dækker lynet til bagagerummet.

Freeze Tights

Den vigtigste måde, der fungerer selv med de billigste strømpebukser, er fryseren. Våd et nyt par med vand og læg fryseren om natten. Frost vil gøre fibre mere holdbare og resistente over for skader.

Om morgenen skal strømpebukser tages ud, optøes ved stuetemperatur og vente, indtil de tørrer.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.