Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad skal man gøre, så en stegepande med anti -stick -belægning varer længere

Det faktum, at det er umuligt at bruge metalgenstande, er alt kendt, og hvad der ellers ikke kan gøres med stegepander med en anti -stick -belægning, så de holder længere.

Hvad skal man gøre, så en stegepande med anti -stick -belægning varer længere

En ny stegepande med anti -stick coating er en fremragende assistent i køkkenet, men desværre bliver de hurtigt ubrugelige. Hvad der skal gøres for at udvide deres levetid, sagde Shaisa Shahid, grundlægger af virksomheden Oour Place.

Ifølge hende slettes belægningen af ​​sådanne pander hurtigt. Det er værd at bemærke, at sådanne retters levetid afhænger af kvaliteten af ​​selve gryden, frekvensen af ​​dens anvendelse og pleje af det – generelt kan den leve i dit køkken fra to måneder til to år. Så du ikke behøver at kaste det i forvejen, for det første, ikke overophedes dem.

SIGS er bedre at fortsætte med lav eller medium varme. Det er okay, hvis du lægger det på stærk ild et par gange, men generelt er det bedre at undgå dette. For det andet kan de ikke vaskes i en opvaskemaskine, der bruges i dem, er for aggressive til at dække, og det bliver ubrugeligt hurtigere. Det er bedre at tage en ikke -skræmmende opvaskemaskine. Du kan heller ikke skoldes sådanne pander, før du vasker kogende vand.

Hvad skal man gøre, så en stegepande med anti -stick -belægning varer længere

Når man laver mad i sådanne pander, anbefales det ikke at bruge kulinariske spray – dette er vegetabilske diætolier, der er pakket i en spray -dåse og fremstilles for at reducere mængden af ​​fedt under stegning. Selvom dette generelt er en god idé, handler de ikke godt på retter med anti -stick coating.

Nå, sandsynligvis, det vil være nyttigt at minde dig om, at sådanne retter slet ikke er venner med metalobjekter, hvad enten det er madlavningsblad eller en metalretter til vask af retter. De skraber hurtigt overfladen, og gryden skal smides væk.

Hvad skal man gøre, så en stegepande med anti -stick -belægning varer længere

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde:10 van de belangrijkste tips voor het kweken van tomaten. Foto

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.