Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad skal man gøre, hvis mikrobølgeovnen stoppede varmt? 5 reparationstips

Hvis din mikrobølgeovn stoppede med at opvarme mad, som før, er det ikke nødvendigt straks at ringe til mesteren. Du kan uafhængigt løse nogle problemer for at spare tid og penge.

Hvad skal man gøre, hvis mikrobølgeovnen stoppede varmt? 5 reparationstips

For mange er enheden til mikrobølgeovnen en rigtig gåte. Derfor foretrækker ejerne at kontakte mesteren, når man bryder enheden. Men ofte er grunden til, at din enhed er stoppet med at opvarme mad, på overfladen og let korrigeres. Med alvorlige sammenbrud skal du selvfølgelig kontakte en specialist. Men først kan du tjekke disse 5 grunde.

High -Voltage Diode Fejlfunktion

Dioden er et element i det elektriske netværk af enheden, der hjælper med at dirigere strømmen i den rigtige retning. Normalt er det placeret bag frontpanelet på mikrobølgeovnen ved siden af ​​kontrollerne. Hvis dioden af ​​en eller anden grund har brændt ud, vil mikrobølgeovnen ikke være i stand til at generere energi til opvarmning af mad.

Før du begynder at kontrollere dette problem, skal du bestemt slukke for mikrobølgeovnen fra netværket. Derefter kan du skrue ud frontpanelet i sagen og kontrollere polariteten af ​​dioden ved hjælp af et multimeter. Det skal vise lav modstand i en retning og højt i en anden. Hvis dette ikke er tilfældet, eller hvis det viser kontinuitet i begge ender, skal den høje spændingsdiode udskiftes.

Problem med lukningen af ​​døren

Hvad skal man gøre, hvis mikrobølgeovnen stoppede varmt? 5 reparationstips

Wirestock

Nogle gange er årsagen til nedbrydningen af ​​mikrobølger, at døren ophører med at lukke tæt. Enhedssikkerhedsmekanismen er arrangeret på en sådan måde, at enheden med en åben dør ikke fungerer. Det mest åbenlyse tegn på, at roden til problemet er denne grund, er forbrænding af pæren på et tidspunkt, hvor komfuret i sig selv ikke fungerer.

Du kan kontrollere tilstedeværelsen af ​​dette problem ved at slukke for enheden fra netværket ved at skrue de ydre skruer og fjerne den eksterne sag. Hvis din mikrobølgeovn har en knap til at åbne døren, skal du klikke på den for at se, om mekanismen fungerer.

Problem med magnetron

Når magnetronen mislykkes, medfører dette en række problemer i mikrobølgeovnen. Du kan kontrollere, om magnetronen fungerer ved at slukke for enheden fra netværket ved at fjerne huset, sikkert udskyde den høje spændekondensator og tage magnetronen ud. Brug multimeteret til at kontrollere ladningen ved terminalerne. Modstanden skal være 2-3 ohm, hvis magnetronen stadig fungerer. Derefter, med en sonde, skal du røre ved metalkassen, hvor magnetronen er placeret; Hvis han viser nul, er problemet i det.

Problem med en timer

Hvad skal man gøre, hvis mikrobølgeovnen stoppede varmt? 5 reparationstips

Nogle gange mislykkes mikrobølgeovne på grund af en dum fejl. Hvis mikrobølgeovnen ikke opvarmer maden, skal du kontrollere, om du ved et uheld sætter en forsinkelsestimer. Hvis du ikke ved, hvordan du gør dette, skal du bare slukke for enheden ud af stikkontakten. Dette skal nulstille de indstillede indstillinger.

Problem med opvarmede ting

Mikrobølger oprettes for at varme op resterne af mad, opvarmningsvand og meget mere, men der er ting og produkter, der ikke kan placeres i dem. Den første på denne liste er tørre eller fedtfattige produkter. Faktum er, at mikrobølgeovnen opvarmer vand og fedt i mad, så hvis de ikke er det, kan din skål simpelthen ikke varme op.

Glem heller ikke, at der er materialer, der aldrig bør opvarmes i en mikrobølgeovn af sikkerhedsmæssige årsager. Blandt dem for eksempel metal og glas.

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: Eenvoudige regels voor de zorg voor cipressen: overwintering. Zorg en groeit. Foto

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.