Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad skal man gøre, hvis hjulet sænkes?

Erfarne chauffører skræmmer ikke sådan en bagatel, men hvad skal man gøre, hvis du for nylig og ikke engang ved, om du er i bagagerummet på en pumpe, en dock eller en dock?

Hvad skal man gøre, hvis hjulet sænkes?

Hvorfor kan hjulet sænke det, og hvad du skal gøre, hvis du ikke ved, hvordan du skifter hjulet.

The Hovedregel for bilisten for at kontrollere hjulene

De fleste af moderne biler er nu udstyret med lydløse hjul, som i modsætning til dæk med kameraer bevarer dæktrykket, glad i lang tid. Hvis et kammerhjul brød igennem i bilen, ville det blive sprængt øjeblikkeligt op, hvilket er meget farligt, især i høj hastighed. Men dæk uden kameraer sprænges normalt ikke -konstruktion (hvis vi ikke taler om seriøs punktering), så bilejere bemærker muligvis ikke engang, at de har rejst med en selvtappende skrue i flere dage og måske måneder. Derfor er den første ting at gøre at starte en nyttig vane og kontrollere hjulets tilstand inden bevægelsesstart for at undgå problemer på vejen og et tvungen stop.

Hvordan for at forstå, at hjulet sænker?

  • Hvis en af ​​forhjulene sænker, vil rattet være meget trukket mod det sænkede hjul, det vil være vanskeligt for dig at holde det og på samme tid gå lige langs vejen.
  • Hvis et af baghjulene, vil den bageste del af bilen “føre”. Hvis nogen ved siden af ​​dig beskriver cirklen og viser ned, sænkes hjulet. .

Hvad skal man gøre, når hjulet blev ramt?

Nulstil først hastigheden glat og vælg et sikkert sted at stoppe. Tænd for alarmen, og indstil om nødvendigt nødstop på motorvejen i mørke og med dårlig synlighed på en reflekterende vest på vejen.

Nu har du flere løsninger med forskellige niveauer af kompleksitet, vælg selv, som er mere egnet.

  • Du kan uafhængigt skifte hjulet, men du har brug for en “lager” (fuld -størrelse hjul eller dock), værktøjer og erfaring eller i det mindste en bilinstruktion. Ingen instruktioner – Google “Sådan ændres hjulet.” Mulighed for stærk og modig.
  • Ring til en ven, mand, bror, far, erfaren ven-bil eller prøv at stoppe med at passere bilister og bede dig om at hjælpe dig. Ulempen er, at det i de fleste tilfælde skal forventes i lang tid, og hjælp kan muligvis ikke suge. Du skal bære det i bilen) og komme til den. Du skal muligvis stoppe fra tid til anden og pumpe op ad rattet igen. Der er intet kompliceret, men det er vigtigt ikke at overdrive det og ikke pumpe hjulet. I gennemsnit varierer dæktrykket i området 2-2,5 atmosfærer, men snyderarket findes på den midterste tæller, på førersøren eller på siden af ​​dækket.
  • Hvis hjulet blev sænket i en storby, er der en anden mulighed: Ring til masteren gennem applikationen eller kom igennem til udgang/mobil dækmontering. Find i søgemaskinen den nærmeste “besøgende dæk”, kontakt afsenderen via telefon eller lad en anmodning på webstedet. Lederen vil afklare detaljerne i ordren og kalde de anslåede omkostninger ved arbejdet, og derefter, efter ca. 15-20 minutter (afhængigt af vejsituationen og din placering), vil en speciel varevogn udstyret med alt det nødvendige udstyr komme til du.

Why kan jeg sænke hjulet?

  • Side klip eller punktering; Wheeled Disk, et snit på dækket: for eksempel, ramt curbsten;
  • Tip: Kontroller dæktrykket mindst en gang om måneden, og det er især vigtigt at gøre dette før en lang vej. Dæktryk falder over tid, især med sæsonbestemte temperatursvingninger. Og forskellige tryk kan tage bilen til siden, hvilket er meget farligt.

Læs også en interessant artikel: 11 redenen voor uw niezen in uw eigen huis.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.