Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad skal man gøre, hvis han gynger i bilen? 7 måder at hjælpe

At betale, “havsygdom”, en bevægelsessygdom eller på det medicinske sprog i kinetose er et ret almindeligt fænomen, der opstår, når vores hjerne får modstridende information fra den visuelle analysator og det vestibulære apparat: Øjnene fortæller hjernen, at kroppen er bevægelig , og kroppen er ikke i henhold til dette. De indsamlede nogle tip, der vil hjælpe med at “bedrage” kroppen.

Hvad skal man gøre, hvis han gynger i bilen? 7 måder at hjælpe

Marine sygdom forekommer hos 60% af børn fra 2 til 12 år. Med alderen trænes nervesystemet, så symptomerne på bevægelsessygdom vises mindre ofte, men problemet med det vestibulære apparat kan bevares for livet. Ofte lider voksne, der skal begrænse sig til valget af transport eller fuldstændigt opgive lange ture, af havsygdomme.

Det hele starter med dårligt helbred, dybe suk og gabber, passageren bliver bleg, sved og ender undertiden med kvalme og hovedpine og i nogle tilfælde alvorlig opkast. Så at turen ikke bliver til et rigtigt mareridt, fortæller vi, hvad livshacks kan bruges på vejen.

Vælg det rigtige sted

Først skal du tage det rigtige sted i bilen. Jo længere passageren er fra tyngdepunktet, jo mere er amplituden af ​​svingningerne, så det er bedre at vælge en voksen passager til at vælge den forreste passagerstol og forsøge at sænke sædet så lavt som muligt. Sandsynligheden for rocking øges, hvis du går i bagsædet, så børnene skal plantes i midten af ​​den bageste sæder, så barnet kan se i afstanden, ved vejen. Så der vil være mindre at rocke.

Distract

For børn kan denne metode blive den bedste medicin, så vær opmærksom på, hvad der sker uden for bilvinduet, og undgår klasser, der holder opmærksomhed inde i kabinen. Nægter gadgets og bøger. Når billedet hopper foran øjnene, og blikket fokuserer på tæt hold, dækkes hjernen meget hurtigere. Lyt til lydbøger, leg “ord”, syng i kor, se hjemme og træer, men lad ikke barnet være med en tablet eller smartphone i dine hænder. Selv en voksen er nok 10 minutter af et kontinuerligt kig på skærmen på en smartphone eller tablet til at føle symptomerne på bevægelsessyge.

Hvad skal man gøre, hvis han gynger i bilen? 7 måder at hjælpe

Hvis barnet gyngede, skal du bede ham om at se på et punkt eller fremad på vejen, så hans hoved ikke drejer fra en hurtig ændring af billedet.

Do ikke sidde i fylder

Træk vejret frisk luft ved at åbne vinduerne, eller tænd for klimaanlægget med re -cyklingstilstand. Den optimale temperatur er 19 grader. En kølig brise er nyttig til koncentrationen af ​​førerens opmærksomhed og for passagerer, der lider af bevægelsessygdom. For at kroppen skal muntre hurtigere, skal du lede strømmen af ​​kølig luft til fødderne. Dybt langsom vejrtrækning hjælper også med at lindre kvalme.

Regularly Stop

Sygdommen er forbundet med en følelse af balance, og udgangen fra bilen og en kort gåtur vil hjælpe med at gendanne balancen. Hvis der ikke er nogen steder at stoppe, kan du prøve at synke lidt med dine fødder eller skifte fra hælen til tåen. Dette vil reducere uoverensstemmelsen af ​​signaler fra forskellige sanser til hjernen, og det vestibulære apparat vil beslutte, at du bevæger dig på jorden.

Drive en bil glat

Køremetoden kan lette eller tværtimod forværre problemet med bevægelsessygdom, så prøv at køre bilen så nøjagtigt som muligt, forsøge at undgå skarp bremsning og start, samt valgfri genopbygning fra en række i en række.

Try naturlige produkter

Hvad skal man gøre, hvis han gynger i bilen? 7 måder at hjælpe
  • Kopiering af kvalme hjælper ingefær rod godt. For at forhindre udseendet af symptomer på bevægelsessyge kan du spise et lille stykke før turen, hugge det grundigt eller gribe ingefærkager på vejen.
  • Æteriske olier kan også have en positiv effekt. For eksempel kan en dråbe anisolie påføres på bagsiden af ​​håndleddet, og når kvalme og hovedpine ser ud til at indånde dens aroma. Pebermynteolie, citron og basilikum kan også påføres en bomuldspude eller et stykke filt og fastgøres på en bilkanal eller bruger en bildiffusor.
  • Mynte slik og sluge spyt hjælper med at justere presset i det indre øre og undgå en fornemmelse af kvalme

Før turen er det værd at opgive kaffe, alkohol, rygning, et stort antal kulsyreholdige drikkevarer samt fedt og akutte fødevarer.

Use -forbindinger, armbånd eller patch mod kvalme

Hjemme kan du bandage begge håndled med en medicinsk elastisk bandage på forhånd. Det antages, at dette er en god og sikker måde at overvinde ubehagelige symptomer på bevægelsessygdom.

Hvad skal man gøre, hvis han gynger i bilen? 7 måder at hjælpe

Akupunkturarmbånd fra bevægelse

Du kan købe klar -lavet armbånd fra bevægelsessygdom , der ligner slagskibe og arbejde som en akupunktur. Operationsprincippet er ganske enkelt – på armbåndet er der en lille plastikkugle, der påvirker det punkt i håndleddet, der er ansvarligt for fordøjelsen. Effekten af ​​eksponeringen af ​​armbåndet opnås efter 2-5 minutter og skal vare under hele turen. Armbånd er bedre at sætte begge håndled på.

Der er også plaster fra bevægelsessygdom , som er mættet med de samme essentielle olier: pebermynte, ingefærolie og dope blomster. Urter har en let beroligende virkning og hjælper med at reducere symptomerne på bevægelsessygdomme lidt.

Hvis problemet gemmes, er det bedre at tale med den behandlende læge om stoffer, der kan forhindre bevægelsessyge. Og hold altid en pakke, våde klude, vand og et rengøringsmiddel til polstringssæder.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.