Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad skal man gøre, hvis du har for mange ting: 5 livshacks til at losse garderoben

Nogle mennesker er minimalister med en kapselgarderobe og tre par bukser. Men resten af ​​kabinettet er sandsynligvis overfyldt. Det kan være vanskeligt at skille sig ud med nogle ting. Hvis vi ikke ønsker at slippe af med tingene, sælge eller give dem, er det vigtigt at udføre omorganisering for let at finde den rigtige.

Hvad skal man gøre, hvis du har for mange ting: 5 livshacks til at losse garderoben

Sådan organiseres din garderobe, hvis du har for meget tøj.

Clean Hvis du kan

Selv hvis du ikke tror, ​​at der er ting i skabet, der kan smides eller præsenteres, er det vigtigt at regelmæssigt se kabinettet for at forstå, om det er muligt at slippe af med flere ting og tilbehør. Det første skridt hen imod en pæn garderobe er dens rengøring. Træk ud af alt, hvad du har, og spørg dig selv:

 • I en god tilstand, denne ting?
 • Kan du lide det?
 • Er det velegnet i størrelse?
 • Vil du have en sag, når du kan sætte den på?I dybden af ​​skabet vil der næsten altid være ting og tilbehør, der kan smides eller præsenteres. Glem ikke at slippe af med ødelagte bøjler eller gamle tasker, hvor tøj købte for et år siden på Internettet blev gemt.

  Add nye hylder

  Gode nyheder! Dit kabinet kan være mere, end du tror. De fleste af hylderne kan justeres i dag: gå op eller ned, så de bedre imødekommer dine lagerbehov. Du kan også tilføje en hylde eller to ved at købe dem relativt billigt, hvilket vil være en fantastisk mulighed, hvis du bor i lejet boliger, og lejligheden allerede har et skab.

  Hvad skal man gøre, hvis du har for mange ting: 5 livshacks til at losse garderoben

  Add en anden bar til bøjler

  Når vi taler om en stigning i rummet, vil det aldrig skade at tilføje en anden bar til bøjler. Dette er et meget simpelt trick, som du kan gøre uden en assistent. Så du får mere tøjplads, som du allerede har bar på og vil bære igen om et par dage.

  Distribute ting efter kategorier

  Der er mange forskellige måder at strømline din garderobe på, men den korrekte klassificering og opbevaring efter sæson, for eksempel vinterjakker med vinterbluser, hjælper og letter forståelsen af, hvad du præcist har. Denne tilgang vil hjælpe med at spore, hvad du har brug for at købe inden starten af ​​den nye sæson, og om du virkelig har brug for at investere i sweateren, som du overvejer hver dag i online butikken. Opret sæsonbestemt tøj og opbevar det på en anden hylde eller i et andet skab er også en fantastisk måde at bruge pladsen i skabet så effektivt som muligt, at du bruger oftere.

  Consider Andre lagringsmuligheder

  Husk, at du har en begrænset plads i skabet. Tænk over, om der er ubrugte steder i dit hus, som du kan blive til en anden garderobe eller et sted at opbevare unødvendigt tøj og tilbehør. Tænk på den separate opbevaring af tuxedos, kjoler, kostumer til et bryllup og andre formelle grunde samt tøj til fester.

  Hvad skal man gøre, hvis du har for mange ting: 5 livshacks til at losse garderoben

  hvordan man minimerer antallet af ting i garderoben uden forbehold på stilen? Hvad er det mindste antal billeder (kjole eller bluse+nederdel/bukser) at have, hvis du arbejder på et kontor med en påklædningskode?

  Det hele afhænger af personen. Hvor forskelligartet han skal være, så vidt hans karakter kræver, og hvor meget denne form for aktivitet kræver. Fordi der er et job, hvor der tværtimod et plus eller minus altid ser fordelagtigt, er der kontorer, hvor det ville være dejligt at bryde igennem en slags mangfoldighed. Derfor er jeg, at sættet af sæt er minimalt fem forskellige. Det er tydeligt, at de for eksempel kun kan bestå af to toppe og to lavere klasser.

  Hvor meget tilbehør (bælter, tørklæder) er nødvendige for at afslutte billederne?

  Tilbehør er altid nødvendigt. Det er altid nødvendigt at altid have brug for bælter og smykker. Dekorationer på hundrede procent i ethvert billede. Bælter, afhængigt af om der overhovedet er et sted til det. Men der er overhovedet ingen tørklæder. I dag er temaet med tørklæder ikke særlig relevant. Præcis hvad der menes på nakken. Tørklæderne er mere sandsynligt, at de bæres på armen eller på posen. Det vil sige, det er ikke obligatorisk på billedet. Der er ensembler, som du kan tilføje det til, men dette er overhovedet ikke nødvendigt.

  Hvad skal man gøre, hvis du har for mange ting: 5 livshacks til at losse garderoben

  Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: De vervorming van Senpolia – Wat is de reden en hoe het probleem op te lossen? Lea un interesante artículo sobre jardinería: Ziekten en ongedierte. Foto

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.