Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad laver jeg forkert? 10 typiske fejl i fremstillingen af ​​æg

Er det muligt at finde en voksen, der ikke har forsøgt at koge æg mindst en gang i sit liv? Det ser ud til, at det kunne være lettere: at tilberede et æg eller lave en taler til morgenmad? Men ikke alle lykkes med at fremstille et lækkert røræg. Vi har samlet de mest almindelige fejl for at hjælpe dig med at undgå dem i fremtiden.

Hvad laver jeg forkert? 10 typiske fejl i fremstillingen af ​​æg

Både når man laver æg, og når man forbereder en omelet eller ruder, er der hemmeligheder.

SKRAMBLI, omeletter og taler

En af de mest elskede, tilfredsstillende og lækre morgenmad med mange madlavningsmuligheder. Madlavning let og hurtigt, men lige så let at forkæle. Lad os se på de mest almindelige fejl og glemme en tør, overnævnte og uafsluttede taler.

Cannot Brug støbejern

Selv hvis alle de andre pander ligger i opvaskemaskinen, og der ikke er noget andet valg, bør Chugunnaya aldrig bruges. Æg vil straks klæbe, og du bliver ikke kun nødt til at forlade halvdelen af ​​morgenmaden i en gryde, men også wip det af med støbe -jernretter, og dette kræver også en masse indsats.

Can ikke koges på høj varme

Steg de stegte æg over høj varme er en garanteret måde at gøre det tørt og smagløst på. Varm gryden over medium varme, reducer derefter ilden for at hælde æggene, og lad den være til at være en moderat svag. Det er bedre at vente længere end at lave en omelet brændt og overtrukket.

Do rør ikke æg i en pan

Det ser ud til, at det er mere praktisk og hurtigere? Men i virkeligheden, så du forhindrer dårligt proteiner og æggeblommer. Æg blandes ujævnt, og hvide striber vises i omelet. Brug altid en ekstra beholder: en skål og en visp til korrekt at blande proteiner og æggeblommer.

Du kan ikke hjælpe med at røre omelet

Bolty, rester og omeletter tilberedes meget hurtigt, så det er bedre ikke at bevæge sig væk fra komfuret. Hvis du ikke rører ved omeletten, skal du ikke rense boblerne til tiden, der vises på overfladen, så dannes en tør, dabble skorpe meget hurtigt i bunden.

Hvad laver jeg forkert? 10 typiske fejl i fremstillingen af ​​æg

Do efterlade ikke en omelet på en komfur

Når du slukkede ilden på ovnen, vil din omelet fortsat forberede sig på en anden tid på grund af resterende varme. Hvis du ikke ønsker, at det skal tørre ud i løbet af denne tid og ikke blive velsmagende, skal du overføre den straks til pladen og dække den med folie, så den ikke køler af.

Den første regel vedrører ikke kvaliteten af ​​den forberedte skål, men er relateret til dit helbred. Det ser ud til, at ægget er en lukket kapsel, hvori mikrober og bakterier ikke kan trænge igennem. Faktisk, når du bryder ægget med en kniv, kan farlige mikroorganismer let trænge ind fra skallen, så alle æg skal vaskes grundigt.

Kogte æg

grundlaget for mange retter, uden at ikke et eneste køkken i verden gør. Det viser sig, at du også skal kende nogle subtiliteter.

Do læg ikke æg i kogende vand

De fleste af os kender denne regel, men vi minder om den igen. Når æggene fra køleskabet falder i kogende vand, knækker de fra temperaturforskellen. Derfor er den rigtige rækkefølge denne: Vask æggene, læg dem forsigtigt på bunden af ​​gryderne og hæld koldt vand.

Can får ikke æg hele tiden kogt

forstår ikke, hvor de grå æggeblommer kommer fra? De siger, at æggene fordøjes. For at forhindre, at dette sker, skal du reducere ilden, så snart vandet koger og koges over lav varme i yderligere 10 minutter, hvis du vil have et æg og cirka 3 minutter, hvis du vil have en blød.

Do Forlad ikke æg i lang tid i varmt vand

Dette trin er kendt for alle, æggene skal sættes under koldt vand eller fjernes ved hjælp af en spaltet ske fra en gryde.

Du kan ikke rense æggene, før de afkøler

Skynd dig ikke til dette. Mens ægget afkøles, adskilles det fra skallen. Det er ikke værd at rengøre æg med det samme, ellers vil halvdelen af ​​proteinet holde sig til skallen.

Du kan ikke koge for mange æg i en pan

Når du lægger for mange æg i en lille gryde, er sandsynligheden for, at de koges ujævnt. Nogle vil være undervækst, men andre tværtimod. Hvis du har brug for at tilberede et stort antal æg ad gangen, skal du vælge en stor gryde.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.