Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad laver du forkert, når du vasker

Hvor meget skal man lægge pulver og blegemiddel? Hvordan indlæses tromlen? Find svarene på disse spørgsmål i vores nyttige tip.

Hvad laver du forkert, når du vasker

Har du nogensinde spekuleret på, om du slettede undertøj korrekt? Måske bruger du for meget pulver, overbelaster tromlen, lægger blegemiddel for ofte? Hvilket er bedre ikke at gøre, når man vask.

Tør de pletter

Dette kan føre til det faktum, at stedet vil slå sig endnu mere i fibrene på stoffet, og selve stoffet vil vare og miste farve. I stedet skal du gøre det omhyggeligt og omhyggeligt. Behandl først pletten så hurtigt som muligt. Jo mindre tid går, jo bedre vil resultatet være. Brug altid en hvid klud, hvis du tørrer pletten. Elsker stedet, ikke trite. Gør dette fra den forkerte side af stoffet. 10 fødevarer til rengøring og fjernelse af pletter se her.

Brug for meget pulver

Overskydende skum kan slå sig ned på tøj og forblive på de steder, der er dårligt skyllet, såsom stoffet under kraven. Dette fører til forekomsten af ​​yderligere raid og dannelse af bakterier. Prøv at reducere mængden af ​​vaskepulver to gange.

Hvis du ser, at tingene ikke vaskes så godt som du gerne vil, tilføjes gradvist sit nummer, indtil du opnår det ønskede resultat. Undtagelsen er hårdt vand. Gå gennem testen og find ud af, hvad det hårde vand er farligt i dit tryk.

Hvad laver du forkert, når du vasker

Fastgør ikke lynlåsen fuldt ud under vask

Metallyngere kan skade andre stoffer, der slettes i en tromle af maskinen.

Vaskeskjorter med fastgjort

Det ser ud til at være korrekt og pænt, men denne metode kan gå ned ad trådene, og knapperne kommer af, og knapperne til knapper strækker sig. Så tag dig tid til at løsne dem alle.

Misbrug blegemiddel

Tænk to gange, før du bruger det. Faktisk er det ikke nødvendigt og kog et par minutter.

Juster ikke vaskemaskinen

Hvis maskinen ikke er afbalanceret, kan dette føre til: at skade på gulvet, for tidligt slid af støddæmpere og andre elementer i maskinen. Sæt niveauet på overfladen af ​​enheden og drej benene, de justeres altid i højden. Hvis dette ikke hjalp, fordi Gulvoverfladen er meget ujævn, læg et tykt ark krydsfiner under bilen, dette vil reducere vibrationer.

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: 10 verbluffend heldere variëteiten van Kealus. Zorg thuis. Foto

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.