Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad kan ikke gøres, når du bruger en luftfugter af luft

Hvis det er forkert betjent, kan luftfugteren forårsage apati og hovedpine.

Hvad kan ikke gøres, når du bruger en luftfugter af luft

Det faktum, at det om vinteren er nødvendigt at fugtes yderligere at fugte, siges luften allerede en hel del. På grund af den overdådede luft bliver det vanskeligt for os at trække vejret, og huden oplever alvorligt ubehag. Her kommer en befugter til redningen, men du skal vide, hvordan du vælger den rigtige luftfugter, og hvordan man bruger den korrekt.

Generelt er de enkleste og mest overkommelige midler til at fugte luft våde håndklæder på batterier, der kan ændres, når det tørrer. Du kan også arrangere en beholder med vand rundt om i huset. Men dette er ikke altid praktisk, så flere og flere mennesker vælger luftfugtere. Om, hvordan man håndterer sådanne enheder, fortalte Dr. Peter, doktor-terapeutten i Center for Molecular Diagnostics CMD Lefortovo Fbuni TSNII af epidemiologi af Rospotrebnadzor Ivan Noskov.

– Luftfugtere i det moderne liv er en uundværlig del af hjemmets interiør for at opretholde et behageligt mikroklima. De normale værdier for luftfugtighed er 40-60% og for at opretholde behagelige tal for kroppen, især i de kolde perioder i året, når de fleste bruger varmeapparater, hvoraf de fleste er i stand til at tørre luft, er det værd at bruge Luftfugtighedscreme, ”sagde eksperten.

Moderne fugtighedscreme er traditionelle, damp og ultralyd. I traditionelle farvande fordamper det naturligt, men nogle gange tilføjer de en ventilator, membraner til luftoprensning og ionisatorer. I dampfugtigere fordamper vand på grund af opvarmning, de er effektive, holdbare og uhøjtidelige. I ultralyd, i stedet for opvarmning, bruges en membran til at skabe en damp, der skaber ultralydsbølger, der danner koldt og lille blødt damp. Derudover kan du nu købe luftvaske og klimatiske stationer, som ikke kun fugter, men også ionisere luften.

Alle disse enheder er et vidunderligt alternativ til våde håndklæder på batterier, men det er vigtigt at vide, at de skal bruges korrekt. Det er nødvendigt at overvåge niveauet for fugt.

– Ikke alle derhjemme har et hygrometer- eller luftfugtighedssensorer. Hvis det er over 60%, begynder sporer af skimmelsvampe at være aktive. De vokser, og en enorm mængde nyligt fremstillede tvister kastes i luften, hvilket kan forårsage uoprettelig skade på helbredet, især lungetsystemet.

En af de almindelige læsioner af let svampeinfektion er aspergielose. Det forekommer ikke så ofte, men ekstremt farligt – Skyazal Ivan Noskov.

Hvad kan ikke gøres, når du bruger en luftfugter af luft

Ifølge ham er sygdommen i de tidlige stadier ikke særlig vanskelig for behandlingen, men med mere alvorlige kan det føre til alvorlige komplikationer, op til handicap.

– Støvmider er også aktivt forplantet med henholdsvis høj luftfugtighed, en stigning i deres antal i rummet kan forårsage allergiske reaktioner med forskellige manifestationer, ”advarede doktoren.

Til sådanne problemer er mennesker med bronchial astma mest følsomme, for hvilke både tør og fugtig luft kan være farlig.

Derudover er det ekstremt vigtigt at ændre filtre i tide, hvis dette ikke er gjort, og i lang tid at forlade vandet i apparatet, så vil mikroorganismer, der ikke er meget venlige for folk, formere sig der. Det er også nødvendigt at overholde sikkerhedsforholdsregler, når du bruger enheder. For eksempel kan du få en forbrænding fra et par.

-Do til de lyde, som nogle fugtighedscreme laver, hovedpine, søvnforstyrrelser kan begynde, som vil blive ledsaget af træthed, apati og så videre. Derfor er det så vigtigt at læse driftsinstruktionerne på forhånd for at beskytte dig selv så meget som muligt, ”sagde Ivan Noskov.

Hvad kan ikke gøres, når du bruger en luftfugter af luft

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: 6 binnenplanten die gemakkelijk uit stekken te krijgen zijn. Hoe snijd je het? Maak een lijst met foto

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.