Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad kan der gøres, hvis du er bange for en gasovn

Dette kan godt ske, selv med mennesker, der bor hele deres liv i en lejlighed med en gasovn i køkkenet. Og denne frygt er naturlig. En gasovn er et temmelig farligt udstyr, du har brug for øje og øjne. Hvad kan der gøres, hvis du er bange for en gasovn. Hvordan gør jeg dette udstyr mindre farligt?

Hvad kan der gøres, hvis du er bange for en gasovn

Piezozhozhezh, gasstyring og andre gadgets, der beskytter dig.

Buy a piezing eller ny plade

Ikke alle kan sætte ild på en gasbrænder, for dette har du brug for fingerfærdighed. Men hvorfor producere det, hvis de fleste moderne gasovne er udstyret med elektrisk bank? Hvis du ikke har en sådan komfur, og du ikke planlægger at købe den endnu, skal du købe en piezenal, er dette en ret sikker enhed.

Gas kontrol og beskyttelse mod børn

Forresten, om moderne gasovne. Mange af dem er udstyret med funktioner, der øger deres sikkerhed. F.eks. Gasstyring, der blokerer for gasforsyningen til brænderen, hvis flammen er gået.

Derudover er der på mange moderne plader specielle knapper, der blokerer for alle deres funktioner, så gassen ikke utilsigtet tænder for små børn. Og producenter satte også beskyttelseshætter på brandstandens håndtag.

Buy En kombineret plade og mikrobølgeovn

Du kan købe en kombineret køkkenplade, hvor der er gas- og elektriske brændere. For ikke at bekymre sig om, hvordan små børn tænder for gassen, skal du forberede sig på den og slukke for alt til tiden, i dit fravær. Bare sluk for gassen, når du forlader huset, lad børnene bruge en elektrisk brænder.

Eller, hvis du generelt er bange for at stole på denne proces til børn, skal du købe en mikrobølgeovn. Og kog dig selv. Børn vil bestemt være i stand til at få mad ud af køleskabet og varme op på egen hånd i mikrobølgeovnen.

Du kan nægte gas generelt

Men dette er ikke en hurtig procedure. For at skifte gasudstyr til elektrisk skal du køre for at udstede dette dokumenteret ved at kontakte designorganisationen.

Den vigtigste hindring, du kan have: Det er sandsynligt, at det elektriske netværk oprindeligt ikke var designet til brug af en elektrisk komfur. Hvis du modtager godkendelsen af ​​projektet og er enig, kan du ansøge om GAS -tjenesten med erklæringen og det godkendte genopbygningsprojekt.

Simple sikkerhedsregler

I princippet kan du leve komfortabelt ved siden af ​​gasovnen, det vigtigste er at følge de elementære regler. Uanset hvor kold du er – opvarm ikke rummet med en gasovn. Hold ikke brandfarlige genstande ved siden af ​​hende. Mellem komfuret og møblerne skal du forlade pladsen, så ovnen ikke overophedes. Bloker ikke ventilation i køkkenet. Luk gasforsyningsventilen til ovnen, når du forlader huset eller går i seng. Og lad dit køkken altid være behageligt og sikkert!

Læs også en interessant artikel: 11 redenen voor uw niezen in uw eigen huis.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.