Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad kan der gøres fra det gamle ark: 7 gode ideer til hjemmet

Stop med at smide slidt sengetøj! Når alt kommer til alt, selv fra det sædvanlige ark opnås mange nyttige og smukke ting, som altid er nyttige i husstanden.

Hvad kan der gøres fra det gamle ark: 7 gode ideer til hjemmet

Stop med at smide slidt sengetøj! Når alt kommer til alt, selv fra det sædvanlige ark opnås mange nyttige og smukke ting, som altid er nyttige i husstanden.

Hvad gøres normalt med et faldet eller revet sengekit? I det bedste tilfælde lanceres de på klude eller blot smides væk. Og helt forgæves, da det samme gamle ark kan bortskaffes med meget større fordel. Hvordan? Vi fortæller dig!

Organizer på væggen

Så dit sy -tilbehør altid er ved hånden, for dem kan du lave en speciel lodret arrangør fra et unødvendigt ark, der dekorere med rester af blonder eller rester af farvede tekstiler. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at indsamle alle de nødvendige ting ét sted, men giver også en vis chic til dit værelse.

Kryds rektanglet i den ønskede størrelse fra arket og fold det i halvdelen. Stitch den fremtidige arrangør fra alle sider og efterlader et sted på dårligt sted.

Drej nu arrangøren, spole den tilbage og læg målstregen. Nedenfor, lav en indpakning til en pind, som den vil indeholde. Sy til arrangøren, så det viser sig tre rækker, og tilføj stykker krus som en indretning. Det er tilbage at sætte stangen øverst og binde båndet.

Alle detaljer kan ses her:

Hvad kan der gøres fra det gamle ark: 7 gode ideer til hjemmet

Round Rug

Hvis du ikke ønsker at kombinere en symaskine, kan du undvære den. Lav et smukt kurvetæppe, der vil tilføje charme til ethvert interiør. Han kan også tjene som en god kæledyrsstol.

Klip arket i lange striber omkring ti centimeter bred. Derefter væver hver tre resulterende bånd til en pigtail, der foreløbigt kombinerer en tøjpind for nemheds skyld. , der fastgør strukturen med tråde. Når pigtailen slutter, skal du fastgøre enden på en anden fletning til den og fortsæt med at slukke for den fremtidige tæppe.

I et sådant produkt ser ark med lyse farver eller med eksotiske udskrifter mest fordelagtigt ud.

I denne video kan du se hele processen med at skabe et tæppe i detaljer.

Og hvis du ikke har brug for et tæppe, finder du en mesterklasse til fremstilling af original arrangørkurv fra et gammelt ark og havnet.

Bilateral tæppe

Og for dette smukke håndværk er et Terry -ark perfekt, som længe har været inaktiv, da alle i grimme spor. Fra sådan en ting vil du lave et meget sød bilateralt tæppe til at dække en sofa eller seng.

Find to stykker tæt stof af samme størrelse som et ark. Sæt dem på hinanden, og placer selve arket på toppen. Indsend kanterne på den fremtidige plaid, gå, forlade et lille hul og slå produktet gennem det. </liR bånd af kanten af ​​den plaid.

Pillows

Vidste du, at mindst to fremragende puder opnås fra euroindustrien? Klip derfra to rektangulære stykker på 70 x 70 cm og to stykker størrelse 50 med 70 cm.

Sy hvert par sammen og efterlader et lille hul. Gennem det skal du vise grundlaget for den fremtidige pude og fylde hvert fyldstof, for eksempel Hollofayber. Derefter syr de resterende huller manuelt. Alt, puder er klar!

Flower kashpo

Det er ikke altid muligt at købe smukke gryder til dine yndlingsanlæg. Mange løser problemet ved at plante blomster i enhver overkommelig beholder, som plastbeholdere eller dåser produkter. Men det ser ikke meget attraktivt ud.

Det er dårligt at vende noget galt med den originale og smukke kashpo, blot dekorere dem ved hjælp af improviserede midler, for eksempel et unødvendigt ark.

Tag for eksempel en plastikspand med mayonnaise. Skær kvadratet i denne størrelse fra arket, så det dækker hele kapaciteten. Fortsæt derefter PVA -limet og vandet i forholdet mellem en og en, blødgør stoffet med den resulterende opløsning og dæk med det en omvendt spand. Fastgør stoffet med et elastisk bånd på forhånd i en ring. Drej beholderen tilbage og skær de unødvendige kanter på tekstilet for at fremstille særegne flæser.

Skær resterne af det gennemvædet stof med strimler på 4 x 22 cm, drej dem i en spiral og lav roser fra dem. Når blomsterne tørre, fastgør dem til gryden ved hjælp af en klæbende pistol. Og som det sidste slag skal du male en blomsterpotte med en spray -dåse.

Hvad kan der gøres fra det gamle ark: 7 gode ideer til hjemmet

Drivhus

Foråret er ikke langt væk, hvilket betyder, at sommersæsonen snart begynder. Det gamle ark vil hjælpe med at beskytte planter mod kolde eller varme solstråler – det vil være nok til at trække det på en speciel ramme eller bøjle til et drivhus.

Smide gammelt strøelse ud? Nej, jeg lader det på klude ja, hvorfor er det nødvendigt? Nu vil jeg bruge nogle af dine livshacks

Hvad kan der gøres fra det gamle ark: 7 gode ideer til hjemmet

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: 10 soorten kool, die het meest nuttig zijn voor onze gezondheid. Beschrijving en foto

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.