Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad fungerer til rengøring af hvide sneakers, og hvad der ikke skal spildes

Specialister testede flere almindelige måder at rense sneakerserne på og fandt ud af, hvilke af dem der arbejder.

Hvad fungerer til rengøring af hvide sneakers, og hvad der ikke skal spildes

Hvide eller lyse sneakers er en grundlæggende ting i en moderne garderobe. Det eneste problem er, at de forbliver overordnede i en kort stund, og så kommer det øjeblik, når det er tid til at rense dem. Vi deler de metoder, der fungerer, og taler om dem, som du ikke bør spilde tid.

Eddike

Det ser ud til, at du kan vaske noget med eddike alt (faktisk nej). På netværket kan du ofte møde tip til, hvordan du bruger det til at rengøre sneakers. Det viste sig, at det var ret meningsløst – alle pletter og det gule raid vil forblive på plads. Desuden vil han ikke arbejde, selvom du tilføjer bagepulver til det, skriver publikationen Lifehacker.

Neglelakfjerner

Dette er et temmelig aggressivt værktøj, der kan opløse det faste neglelak. Men når man renser sneakers, var det ikke for effektivt. Pletterne vil lysne, men vil ikke gå nogen steder.

Melamine Sponge

Disse fonde på netværket annonceres som ægte magi, der vender dit liv. Og på lyse sneakers arbejder de virkelig. De gule pletter forsvinder næsten øjeblikkeligt, hvis de bare gnider dem lidt, mens du ikke engang behøver at fordybe sneakers i vandet.

Hvad fungerer til rengøring af hvide sneakers, og hvad der ikke skal spildes

Tablets til opvaskemaskine

Du vil blive overrasket, men sneakers kan rengøres med en tablet. For at gøre dette, hæld varmt vand i bassinet, knus en tablet i det og læg skoene med sålen op. Forlad det natten over, og fjern om morgenen sneakers fra vandet og nyd resultatet.

Blanding af tre vaskemidler

Bland tandpasta, enhver opvaskemaskine og sodavand i beholderen ved øjet. Bland grundigt, indtil en homogen masse er opnået. Derefter skal du tage den gamle tandbørste og gnide sålen på alle sider af den resulterende masse. Når produktet dækker hele overfladen af ​​sålen, skal du tage en blød klud og tørre alt det overskydende. Sålen vil være sne -hvid igen.

Benzin

Du kan tørre de gamle pletter på lædersko ved hjælp af benzin. Han vil ikke returnere skoene fra uberørt hvidhed, men vil bestemt gøre situationen bedre.

Det er værd at bemærke, at lette sneakers er lettere at beskytte end at rense det senere. Det mest banale råd her er ikke at bære dem i dårligt vejr, i regn eller sne. Hvis der ikke er noget valg, er det værd at købe en speciel spray, der vil hjælpe med at bevare deres farve og beskytte mod fugt. Det skal bruges korrekt – du kan ikke anvende det direkte på skoene, kun på en svamp eller serviet, der allerede har brug for at rive skoene.

Opbevar ikke hvide sko sammen med sorte eller brune støvler – maling, iøjnefaldende rester af sko og støvrensning, alt dette kan alle ændre farven på hvide sneakers. Hold kun hvide sko med lys.

Hvad fungerer til rengøring af hvide sneakers, og hvad der ikke skal spildes

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: Georgins – Een heldere parade. Planten, zorg, teelt, reproductie. Foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.