Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad er Lizun til rengøring og hvordan man bruger det

Forvirr ikke med en børns slim! Lizun til rengøring adskiller sig i sammensætning og udfører ud over anti-stressfunktioner renten som rengøringsmiddel af utilgængelige steder. Hvad er forskellen, hvor og hvordan kan du bruge en slim “voksen”?

Hvad er Lizun til rengøring og hvordan man bruger det

Børn og unge elsker slindet for at trække, ændre deres form, de kan uendeligt knuses og strækkes – ægte anti -stress og spil. Den “voksen” slim til rengøring har andre fordele.

Hvad renser Lizun eller rengøring af gel?

Det renser perfekt hårde -til -ansigter og skrøbelige detaljer:

 • UNGE af dybe hylder,
 • Dashboard og plastiske dele af bilen,
 • Tastaturet på den bærbare computer, smartphone og computer (inklusive mellemrummet mellem knapperne), M ON – Hvor den sædvanlige klud ikke når,
 • Indikationer, figurer, træobjekter og indvendige elementer
  Indvendige lommer med poser, tøj, legetøj og anden personlig brug,
 • Poser af skydedøre, riller mellem vinduesrammer og rummet mellem vindueskarmen og rammen,
 • Forskellige fordybninger, revner, vinkler, genstande fra materialer, der ikke kan vaskes med vand , elektronik og så videre.
  Hvad er Lizun til rengøring og hvordan man bruger det

  Hvad egenskaber ved en slim hjælper ham med at rense overfladerne?

  • Gel -lignende slim er ret blød og fugtigt – det tiltrækker støv.
  • Fluid og plastik: Spreads i eventuelle hjørner, revner og fordybninger og samles let tilbage i en homogen masse. Efter at have brugt sådan Lizun stikker støvet mindre end klæber til genstande.

   Hvad ingredienser skal være i en slim til rengøring?

   En børns slim kan opsamles støv og affald fra overfladen, men stadig er det ikke ihærdig nok, hurtigt forurenet og kan gå i stykker. Gellignende rengøring Lizun indeholder alkohol, destilleret vand og andre ingredienser, der gør det vådt, ihærdigt, plast og giver desinfektionsegenskaber. Dette er især vigtigt for tastaturet, hvorpå en rekordmængde bakterier akkumuleres.

   Hvad er den rigtige slim, og hvor sælges det?

   Oftest findes navnet “Gel til rengøring af tastaturet” eller “bilgel” oftest, men det er tydeligt, at dens funktionalitet er meget bredere. Lizun sådanne ting kaldes også for eksempel “Lizun for bilen”. Du kan købe dem på berømte kinesiske elektroniske handelsplatforme, i papirvarer og husholdningsbutikker, i nogle supermarkeder og elektronikbutikker.

   Hvad er Lizun til rengøring og hvordan man bruger det

   Hvordan at bruge en Lizun-Duster?

   • FORLÆGGER STICKE STAKS FRA OVERSÆTNINGEN, SOM DU SKAL RENGØRE. Men stræk ikke for tyndt: Der er en omfattende overflade, rengør den i flere tricks.
   • Dæk forsigtigt fra kanterne. Tag dig tid til ikke at rive massen. Hvis dette skete: Riv et stykke og blind det med en fast del. Tør klud.Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: Tweede geboorte. Metasecia

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.