Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad er et “flydende jern”, og smider det virkelig ting?

Hvor effektive er spray til udjævning af tøj, og kan de erstatte et almindeligt jern?

Hvad er et "flydende jern", og smider det virkelig ting?

På en tur, hvor husholdningsapparater ikke er tilgængelige eller i forhastede træningslejre, når det ikke har tid til at inkludere det, bliver metoderne til at sætte tøj i orden uden hjælp fra et jern relevant. “Folkemetoder” inkluderer en række forskellige metoder. For mange hænges behandlingen af ​​ting med damp-produktet på skuldrene i badeværelset, hvorefter det er tilbage der i 10-15 minutter med en fuld kraft af hanen med kogende vand. Andre kan godt lide at slukke for tøjet i ruller, når de lægger i en kuffert – denne metode minimerer folder og behovet for at stryge. Siden sovjetiske tider kom “bukserne under madrassen” ind i vittigheder: Forretningsrejsende lagde tøj til natten under madrassen for at slå den i det mindste lidt.

For et par år siden optrådte oplysninger på netværket om en mere moderne metode, der siden har fået popularitet. Forskellige virksomheder tilbyder at bruge en spray, der kaldes et “flydende jern” eller en forfriskende, til at sætte tøj i orden. Producenter siger, at uden stor indsats og tidsperiode er sådanne lægemidler i stand til at eliminere folder og fold på tøj, gøre det ikke kun jævnt og glat, men også behageligt lugtende, da produktet “fungerer såvel som som en opdateringsdefektion . I 2015 informerede et af de virksomheder, der repræsenterer et lignende nyt produkt på markedet, at sprayhandlingen er baseret på et fald i niveauet af friktion mellem tekstilfibre. En yderligere effekt blev erklæret for eliminering af statisk spænding.

En af de flydende jernfonde

Når du bruger et “flydende jern”, anbefales det at anvende gennem en sprøjte til en t -shirt, skoleuniform, en receptionist, en skjorte eller en anden ting, der skal sættes i orden. Derefter foreslås det for nogle fonde at vente på, at produktet tørrer på skuldrene uden yderligere handlinger, for andre glatte stoffet med dine hænder og hjælper foldene til at håndtere. For en flaske med 100 ml loves 15-20 applikationer, det vil sige “stryge uden et jern” af det tilsvarende antal ting, og tiden for hvert produkt erklæres ikke mere end 5 minutter. Blandt de mest populære egenskaber ved sprayen er evnen til at fjerne folder og krækninger indikeret, eliminere ubehagelig lugt, let deodorisering, mangel på skilsmisser på stof og andre spor efter brug og komfort i rejser. Lignende spray tilbydes af markedet for Ozone og Wildberris markeder samt forskellige online butikker.

Efter at have studeret de anmeldelser, der er lagt ud på internetsider, kan vi konkludere, at indtryk af brugere fra brugen af ​​produktet er meget modstridende. Nogle er tilfredse med sprayen og bemærker, at han hjalp dem med i en vanskelig situation: ”Jeg kunne godt lide at bruge den, det håndterer tynde stoffer”, “Jeg kan godt lide det”, ”udbruddet fjerner”, “virkelig cool ting”, ”En praktisk ting på turen, Cotton T -shirts udjævner stor”. Andre købere var skuffede over overtagelsen: “Dette” jern “fungerer kun på en syntetisk t -shirt. Effekten, som efter vand, hvis den sammenkrøllede t -shirt koges med vand, og det ikke vil være rynket med din hånd “,” Jeg forventede resultatet bedre “,” der er ingen virkning, på noget stof. Det er kun på linje, hvis du blødgør dit tøj helt, så er der kun en flaske til en t -shirt.

Hvad er et "flydende jern", og smider det virkelig ting?

Opskrifter i personens egen fremstilling “Liquid Iron” åbner foran os princippet om drift af sådanne lægemidler. Den første mulighed indeholder en spiseskefuld hvid eddike og hårklimaanlæg til to glas rent vand, den anden – aircondition (uden eddike) og vand i samme andel. For at give stoffet en behagelig aroma foreslås det at tilføje et par dråber essentiel olie til det (vi forlader denne idé efter brugernes skøn, i betragtning af at olierne er i stand til at forlade pletter og pletter på tekstilet).

Conclusions:

  • Type af opdateringstypen eller “flydende jern” er ikke i stand til at erstatte husholdningsapparater.

Læs også en interessant artikel: 9 geheimen van aardbeienjam: de smaak die je je herinnert sinds mijn jeugd.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.