Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Hvad er der galt? 8 grunde til den dårlige drift af din opvaskemaskine

Udseendet af en opvaskemaskine blev en frelse – indsats, tid og endda penge – for millioner af familier. Med omhyggelig håndtering vil teknikken glæde dig i mange år. Dette er de vigtigste grunde, der kan reducere opvaskemaskinens levetid.

Hvad er der galt? 8 grunde til den dårlige drift af din opvaskemaskine

Tilstoppede dyser, forkert belastning og andre fejl i driften af ​​opvaskemaskinen.

Forurening

Overraskende, det faktum: Opvaskemaskinen giver retternes renlighed, men vasker ikke sig selv! Hvis teknikken er blevet værre, er det måske det hele i et forurenet filter – som normalt er placeret i bunden af ​​kameraet. Rengør det fra resterne af mad og fedtlag, og tænd derefter den på en kort cyklus, en kop hvidt bordeddike i et rum til flydende vaskemidler.

Wrong valg af vaskemidler

Mange ejere af opvaskemaskiner i forsøg på at gemme erstatte specielle vaskemidler med almindelige retter, flydende sæbe og endda vaske geler. Du kan ikke gøre dette under alle omstændigheder! Ikke kun kan en sådan erstatning negativt påvirke kvaliteten (og sikkerhed!) Vask og forårsage også forbedret skumdannelse. Har du nogensinde set en opvaskemaskine, der stinker tonsvis af frodig skum direkte på køkkenbunden? Det er bedre for dig ikke at se dette!

Clogged dyser

Hvis du bemærker, at pletter og pletter forbliver på opvasken efter vask, skal du kontrollere tilstanden af ​​dyserne af sprøjter. De aflejringer, der dannes på dem på grund af hårdt vand, kan reducere trykket af tryk. For at rengøre dyserne skal du bruge tynd ståltråd. Blødlægges derefter delene i en opløsning af hvælving for at fjerne resterne af forurenende stoffer.

“Oblast”

De retter, du planlægger at lægge i bilen, behøver ikke at blive vasket og endda rinket med vand. Men resterne af mad fra det er stadig det værd. Detergenter til opvaskemaskiner klarer sig godt med fedt og snavs, men de er muligvis ikke i stand til at opdele stykker mad.

Dirty sæler

Lad opvaskemaskinens renlighed ikke forvirre dig. Nogle forurening – som kan påvirke kvaliteten af ​​vasken – er skjult for øjnene. For eksempel skal du kontrollere de gummipakninger, der giver dørene til dørene – det er her aflejringerne af fedt og snavs ofte skjuler sig. For øvrig kan de let rengøres ved hjælp af tabel eddike og en tandbørste.

Ikke nok varme

Eksperter råder til at sænke varmt vand i hanen, før de tænder for opvaskemaskinen – så når tanken starter, er tanken garanteret fyldt med vand med en passende temperatur. Bedst af alt, opvasken vaskes med 50 grader. Hvis vandtemperaturen er lavere, kan kvaliteten af ​​vask forværres markant.

Wrong download

Tro mig, producenter af udstyr er ikke forgæves over dette – rækkefølgen af ​​at arrangere retter er meget vigtig! Hvis du hoper pyramiderne op i håb om, at en cyklus skal vaske alt, hvad du har i køkkenet, skal du ikke blive overrasket over, at resultatet af vask ikke passer dig.

Wear af detaljer

Desværre er der intet evigt! For at udvide opvaskemaskinens levetid skal du regelmæssigt inspicere dele fra gummi og plast – de er mest modtagelige for mekanisk slid. De fleste af dem kan erstattes med nye med skader – uden behov for at købe en ny teknik i det hele.

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: Georgins – Een heldere parade. Planten, zorg, teelt, reproductie. Foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.