Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Gør dette en gang om måneden, så drænet i bruser ikke tilstopper, og der er ingen lugt

Hvad skal man gøre, hvis vandet ikke forlader palen i brusekabinen, selv efter at du allerede er tørret af med et håndklæde? Hvor har lejligheden den modbydelige lugt af spildevand, og hvilke midler vil hjælpe til forebyggelse af blokeringer? Vi forstår årsagerne og taler om de bedste midler.

Gør dette en gang om måneden, så drænet i bruser ikke tilstopper, og der er ingen lugt

Problemet, der ikke forsvinder i sig selv, men det er let at tackle det og holde sig under kontrol.

Causes af blokeringer og lugt

Konstant brug af vaskemidler, massageolie, fløde eller kropsskrot, langt hår, hundeuld – de vigtigste årsager til hyppige blokeringer af drænet af brusekabinen. Hvis vandet er blevet dårligt fusioneret, skal du handle så hurtigt som muligt. Som regel er de første improviserede midler en Vantuse, et kabel-shock og specielle produkter af husholdningskemikalier. Fjern let af husholdningsprodukter, såsom fødevaresoda, bordeddike eller klorblegemiddel. Bare bland dem ikke med hinanden og følg instruktionerne omhyggeligt.

Hvordan bruger en kabel-shock?

Hvis en traditionel vintuz ikke hjælper, og blokeringen er en flok af sammenfiltret hår dækket med sæbe skum, har du brug for en sukkerrør (eller kloakkabel). De er professionelle og plastiske. De anden muligheder er designet til at eliminere små blokeringer og koster højst 200 ror.

Kabel til fjernelse af hår fra drænrør med en børste

Brug af kabelstempel er meget enkel: Indsæt en fleksibel slange i drænhullet og sænk den ned, indtil du føler modstanden. Så snart du misbruger, roterer slangen og trækker den derefter langsomt op og prøver at trække det, der ikke lader vandet dræne. Når du har fået al snavs fra blomme, skal du tænde for brusebadet i fuld kraft i et par minutter.

Hvordan at bruge specielle midler til at eliminere blokeringer?

De fleste husholdningsrengøringsprodukter til rengøring af spildevand har en alkalisk base. De indeholder normalt natriumhydroxid og andre kemikalier, der reagerer og hjælper med at opløse træsko. Rengøringsløsninger er tungere end vand, så de går ind i kloaksystemet selv gennem stående vand. De fleste rengøringsmidler er kaustiske, så du skal arbejde i handsker og ikke forsømme den anbefalede eksponeringstid for stoffet.

Populære mærker: Tiret, Sanfor, Chirton, Grass, Deboucher, Antizas, Mole og andre.

Gør dette en gang om måneden, så drænet i bruser ikke tilstopper, og der er ingen lugt

Geler bruges ikke kun til at eliminere blokeringer, men også til forebyggelse

Den anden mulighed for midler, der er tilgængelige på markedet, er enzymerbaserede produkter. De handler ikke så hurtigt som kemiske, men mere miljøvenlige og mindre skadelige rørene.

Hvordan for at rense drænet i bruser med bagepulver og eddike?

fløde og eddike hjælper kun med forebyggelse, hvis det er nødvendigt at fjerne sæbe og fed plak fra væggene i drænrøret eller slippe af med lugten. For at fjerne hår og stærke blokeringer er det meningsløst at bruge disse midler, men for at opretholde rør i arbejdstilstand er disse fonde ret egnede.

Kog lidt vand i kedlen, og hæld derefter omhyggeligt kogende vand i drænet. Hvis PVC -rør, skal du bruge varmt vand fra et tryk, ikke kogende vand. Han vil begynde at suse og koge.

Vent til blandingen handlinger (10 minutter), og lad derefter varmt vand i et par minutter.

Hvordan for at forhindre blommer i et brusebad i brusekabinen?

Gør dette en gang om måneden, så drænet i bruser ikke tilstopper, og der er ingen lugt

Glem ikke at rengøre fælden efter hver shampoo

Hår fanget

Da det er håret, der er hovedårsagen til tilstopningen i bruser, er den nemmeste måde at forhindre tilstopning en god fælde, der er praktisk at fjerne og installere på plads.
Der er to hovedtyper af hårfælder:En fælde med et internt filter: Alt, hvad der falder ind i det, er skjult for øjnene. Dette er godt på den ene side, men på den anden side må du ikke glemme at rense fælden efter hver shampoo.

Gør dette en gang om måneden, så drænet i bruser ikke tilstopper, og der er ingen lugt

Drænettet har en universel størrelse og er reguleret på grund af silikonpakninger

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: De boom van liefde, of Aichrizon is een succulent van goeden. Zorg thuis. Foto

Gør dette en gang om måneden, så drænet i bruser ikke tilstopper, og der er ingen lugt

Filtre kan lukke både flade og pop-ups-klik-systemer

Hvorfor er drænet tilstoppet?

  • Den første grund er håret, så månedligt rengør plomerne i brusekabinen ved hjælp af husholdningskemikalier eller en opløsning af soda og eddike. Jo flere mennesker bruger bruser og vasker hovedet, desto oftere skal du gøre forebyggelse.
  • Sæbe skum i sjælen er uundgåelig og vil altid være, men der er midler, på grund af, at drænet kan tilstoppe hurtigere. Dette er kropsskrubber og skum til bade med blomster, havregryn og andre med store partikler, tykke lotioner eller hårmasker, massageolie og meget mere. Hvis du ofte bruger sådanne værktøjer, skal du sørge for at installere et godt filter i drænet.

Hvordan at slippe af og forhindre udseendet af en lugt i blommen?

lugt forekommer oftest på grund af udtørring af vandpropper i sifoner efter et langt fravær. Dette er affaldsgasser, forme og bakterier, der konstant akkumuleres i kloakafløb. For at eliminere problemet:

  • Vask drænet med varmt vand og et universelt rengøringsmiddel. Gnid om nødvendigt drænhullet med en gammel tandbørste, og smid det derefter væk.
  • Tilsæt bagepulver og eddike, som om tilstopning. Lad det skum og suser mindst 10 minutter. Du kan tilføje lidt vaskepulver eller klorblegemiddel.
  • Har du en lugt fra kloakken i din lejlighed? Ja, det sker aldrig

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.