Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Elektrogril: Sådan vælger du det rigtige og hvad man skal lave mad i det. Enkle opskrifter til hver dag

Elektrogril på mode. Enkel og nyttig gadget i køkkenet. Pludselig har du brug for ham?

Elektrogril: Sådan vælger du det rigtige og hvad man skal lave mad i det. Enkle opskrifter til hver dag

Du har brug for det

Så grillen glæder sig over dig, og du fjerner det ikke umiddelbart efter den første madlavning på balkonen, skal du vide om nogle nuancer, der køber denne gadget.

Pluses gadget i hverdagen

I gennemsnit tager det ikke mere end 10 minutter at frustrere kyllingefilet. Og hvis området med arbejdsoverflader tillader det, kan du tilberede flere retter til hele familien på én gang. Dette sparer tid. Foruden vitaminer bevarer grillen også saften i skålen og danner hurtigt en skorpe, der forhindrer væske i at lække ud af kød eller fjerkræ. der overholder en sund livsstil.

Hvad er

Hvilken elektrisk gas afhænger af, hvad du planlægger at lave mad på den, hvor ofte og hvor mange.

Rakletty grill

Enheden modtog sit navn fra den schweiziske skål en raket, som var en smeltet ost med forskellige tilsætningsstoffer. En sådan grill består af to niveauer: ost smelter på den ene, en snack til den forberedes på den anden. Varmeelementet er placeret direkte under det nedre niveau. Basen på den øverste del kan være metal eller lavet af natursten, glat eller bølgepap, aftagelig eller stationær. Plus, en raket er en kompakt størrelse. Det er 5-10 cm mindre end den sædvanlige grill, så den passer ind i et lille køkken.

Contactless Grill

Den særegenhed ved en sådan enhed er en metode til madlavning. Produkter er spændt på en spytte og kontakt ikke med en varmeoverflade. Denne type enhed bruges ofte i supermarkeder og caféer til stegning af fjerkræ.

Contact Grill

Den mest almindelige type. Det er en enhed af to plader, der er sammenkoblet. Produkter er placeret på det ene, og det andet presses de til madlavning. Sådanne grill er: en -sidet og en -sidet. På sidstnævnte er varmeelementet kun placeret på den ene side af enheden, der er ofte ikke noget låg.

Pladerne kan være lavet af glaskeramik, aluminium eller støbejern, og sagen er normalt lavet af rustfrit stål. Oftest har panelerne en anti -stick coating. Panelerne er selvfølgelig mere bekvemt aftagelige.

Elektrogril: Sådan vælger du det rigtige og hvad man skal lave mad i det. Enkle opskrifter til hver dag

Hvad er vigtigt, når du køber

strøm. Hastigheden af ​​madlavning afhænger af denne parameter. Kraften i den elektriske gas varierer fra 650 til 2400 watt. Hvis du ofte koger bøffer, forskellige kød og fisk, skal du vælge modeller med høj effekt – fra 1800 watt. Modeller med lavt kraft op til 1000 watt har også deres fordele. De er velegnede til dem, der regelmæssigt steger pølser, koteletter eller fremstiller shawarm, varme sandwich. Det er godt, hvis grillen har evnen til at justere temperaturen på den øverste og nedre overflade separat.

varmeelement. Sidstnævnte er mere økonomiske, men de er mere skrøbelige – den gennemsnitlige levetid er kun to år. Metalrør er mere holdbare, levetiden er 10 år.

størrelse. Jo flere mennesker i familien er, jo bredere skal arbejdsoverfladen være. Formlen er som følger: 100 sq. CM for en del til en person.

anti -stick coating. Det beskytter opvasken mod håndtering og letter plejen af ​​enheden.

aftagelige paneler. letter pleje og spar tid. Under madlavning skal du bare fjerne den korrugerede overflade og udskifte den med glat eller kombineret afhængigt af konfigurationen. Den ikke -gralefulde model er meget vanskeligere at vaske. De fleste af de elektriske tegn er udstyret med en bakke, hvor fedt og juice strømmer ud under madlavning. Det kan bygges -i eller udskiftes, i det andet tilfælde er vask også forenklet.

sagsmaterialet. Enheden kan have en metalkasse – den er holdbar, mindre modtagelig for mekanisk skade, men den varmer meget op. Termoplastikken giver termisk isolering af enheden, risikoen for forbrænding er mærkbart lavere. Grillen lavet af natursten er holdbar, den varmer ikke meget, men det koster mere.

Elektrogril: Sådan vælger du det rigtige og hvad man skal lave mad i det. Enkle opskrifter til hver dag

Additions muligheder

behagelige nuancer, der vil lette madlavningsprocessen:

  • Beredskabsindikator – giver dig mulighed for at overvåge bagningen uden at åbne dækket af driftstemperaturen
  • – Hjælper med at kontrollere kraften i varmeelementet og indstille varigheden af ​​madlavning
  • Den udskudte start – sikrer lanceringen af ​​enheden – det sikrer lanceringen af ​​enheden efter det specificerede tidspunkt
  • Auto -shutdown, beskyttelse mod overophedning og overspænding – letter kogeprocessen og gør det sikkert M

Når du vælger en grill, skal du ikke fokusere på producenten. Der er mange gode mærker, der ikke har et højt navn, men skaber udstyr med højt kvalitet.

Læs også en interessant artikel: 10 nagelgezondheidsproducten die u thuis kunt vinden.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.