Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Eco-Logical: Sådan gør du et hus sikkert for naturen og praktisk for dig

Sommeren er en tid, hvor det er mest praktisk at foretage reparationer. Når man beslutter at opdatere, kan man ikke undgå at tænke på at gøre huset ikke kun smukkere, men også mere miljøvenligt. Vi besluttede at tale om disse materialer, praksis og teknologier, der gør livet lettere og ikke skader naturen.

Eco-Logical: Sådan gør du et hus sikkert for naturen og praktisk for dig

Eco -stil i det indre af et hus er ikke kun en moderigtig retning, men snarere en integreret tilgang til at arrangere boligareal: økonomien brug af vand og elektricitet, en moderne tilgang til bortskaffelse af affald, sikkerheden ved materialer, du bruger i Dekoration og under konstruktion (hvis vi taler om et forstæderhus). Lad os finde ud af, hvad der er tilgængeligt til brug nu.

Elektricitet

Elements of “smart hjem”

Mange mennesker er på vagt over for dette og tror, ​​at sådanne teknologier er for dyre. Men det er ikke tilfældet! Men hvert år bliver elementerne i kontrol af forskellige systemer i huset mere tilgængelige. Uden at bruge en masse penge, kan du få kontrol over belysning, klima, radiatorer og et varmt gulv. Dette er praktisk, økonomisk og giver en følelse af en ny livskvalitet. Installation af bevægelsessensorer giver dig ikke mulighed for at passe på, at du har brug for at slukke og tænde for lyset i det rum, hvor du er.

Eco-Logical: Sådan gør du et hus sikkert for naturen og praktisk for dig

Dimmers

Ordet kommer fra den engelske dim – “Parison”. Gadgets til justering af lysstyrken på elektriske belysningsenheder tillader os ikke kun at organisere et belysningssystem, men også forbruge
Mindre elektricitet. Du kan ændre lysets lysstyrke afhængigt af tidspunktet på dagen, lejligheden i lejligheden eller overføre belysningen til den tilstand, der er på vagt, ikke inklusive lamper til fuld strøm.

Eco-Logical: Sådan gør du et hus sikkert for naturen og praktisk for dig

Transition til LED -lamper

glødelamper er lavet af glas, wolfram og aluminium. De brænder hurtigere og kræver store produktionsressourcer. Led-belysningssystemernes levetid kan nå ud til 36-72 tusind timer, hvilket i gennemsnit er 50 gange mere sammenlignet med den nominelle levetid for glødelamper og 4-16 gange mere end de fleste fluorescerende lamper.

Eco-Logical: Sådan gør du et hus sikkert for naturen og praktisk for dig

Hårde hvidevarer

Valget af effektive elektriske enheder er en vigtig del af elektricitetsøkonomien. Selve skalaen består af 7 hovedklasser: fra lav g til højere A. Ved at udskifte den gamle teknik kan du reducere omkostningerne og dermed det klimatiske spor af elektriske apparater, op til 40%. I tilfælde af en vaskemaskine vil en høj klasse af energiforbrug hjælpe med at spare op til 50% vand. Og den bedste besparelse og vand vil være en komplet belastning af en vaskemaskine.

Eco-Logical: Sådan gør du et hus sikkert for naturen og praktisk for dig

Vand

Sensory vandhaner

Du skal have mødt deres restauranter eller teatre. Dette er en temmelig praktisk ting for Washbasin: vand hælder kun, når du bringer dine hænder. I køkkenet er dette dobbelt praktisk, fordi hænderne ofte er beskidte.

Eco-Logical: Sådan gør du et hus sikkert for naturen og praktisk for dig

Mixers med termostat

Hjælp også med at spare vand: Du får det straks med en given behagelig temperatur uden forventning, når det varmer op.

Aerators

Et af nøgleordene for luftfarten er et fald i vandstrømmen. Dette er dog ikke den eneste opgave, der kan udføre denne lille enhed. Vandet er mættet med ilt, mens klorfarligt og ondsindet for menneskers sundhed fjernes. Når man passerer gennem et par net og blandes med luft, bliver vandstrømmen blødt, trykket bliver stærkt. Med luftfarten reduceres vandforbruget til 6-8 liter uden at reducere kvaliteten af ​​trykket.

Rainwater Collection

Faktisk for dem, der bor uden for byen. Det indsamlede regnvand kan bruges ikke kun til vanding, men også (efter rengøring) til husholdningsbehov.

Husholdningsaffald

Der er skrevet meget om sortering af skrald, og information om, hvordan man gør dette, kan findes uden vanskeligheder. Vi vil tale om enheder, der giver dig mulighed for effektivt at slippe af med organisk affald.

Eco-Logical: Sådan gør du et hus sikkert for naturen og praktisk for dig

Food Waste Grinder

En praktisk enhed, der har enkel kontrol og nem installation i en vask af ethvert materiale. Det er kompakt og optager lidt plads, mens den øger hygiejne markant i køkkenet. Madaffald males og sendes til kloak. Enheden er sikker, der er ingen knive og skærekanter i den, de resterende fødevarer males til en lille ophæng gennem de knusende næve og en rustfri stålring.

Kitchen Utilizer

En lille enhed, der steriliserer, tørrer og slibes rengøring, knogler og alt madaffald, reducerer deres bind 10 gange og behandler dem til en let tør mulch. Organiske rester kan bruges til plantegødning (dette forbedrer deres vækst).

Instead af madfilm

Genanvendelige voksservietter er en fantastisk måde at gemme produkter friske på! Voks har også antibakterielle egenskaber.

Instead af skumspænd

Natural Eco -lugage fra cellulose. Bionedbrydeligt uden plast og farvestoffer. Det absorberer fugt perfekt, efterlader ingen skilsmisser.

Instead af almindelig sæbe og vaskemidler

Effektiv naturlig husholdningssæbe fra kokosnød til retter eller vask. Fjerner effektivt forurening, renser omhyggeligt, og på samme tid tørrer ikke huden.

Instead af plastikposer til køb

Genanvendelige mesh -poser til grøntsager og frugter. Fantastisk til at veje og købe grøntsager og frugter i en butik eller på markedet. Det er praktisk at lime vægtmærket på blonderen.

Instead af plastsko dækker

Genanvendelig for eksempel at besøge et klinik eller fitnessrum.

Instead af shampoo i plastemballage

dispensere.

Eco-Logical: Sådan gør du et hus sikkert for naturen og praktisk for dig

Konklusioner

miljøvenlig = rentabel! For sundhed, familiebudget, for fremtiden.

Læs også en interessant artikel: 11 redenen voor uw niezen in uw eigen huis.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.