Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Butleren ville godkende! Sådan indstilles et festligt bord ikke værre end i “Abbeat Downton”

Tabelindstillingen er ikke mindre vigtig for at skabe atmosfæren i ferien end mad og gaver.

Butleren ville godkende! Sådan indstilles et festligt bord ikke værre end i "Abbeat Downton"

Nytårsmiddag er næsten den mest forventede del af ferien og tæller måske ikke præsentationen af ​​gaver. Derfor spiller tabellens indstilling en vigtig rolle. Smukt dekoreret kan han ramme gæsternes fantasi ikke mindre end festlige retter. Vi fortæller dig, hvordan du indstiller bordet korrekt.

Theme og farve

Tematiske parter bliver i stigende grad moderigtige, så når man vælger en indretning til servering af bordet, er det dejligt at overveje denne nuance. Har du besluttet at arrangere en sort / hvid bold? Derefter kan du til indretning bruge denne kombination eller tværtimod tilføje en lys accent – bordeauxplader eller briller. Hvis der er planlagt en traditionel festlig middag, kan du starte fra farven på nytårsindretningen, eller bare stilen på dit hjem. For at skabe et lyst moderne design kan du for eksempel bruge sorte og guld accenter.

Duge

Farven på dugen kan tjene som en baggrundsskygge af tjenesten eller optræde med dem i en duet. Den første mulighed er egnet, hvis mange gæster forventes ved bordet – for mange retter i kombination med en lys dug vil overbelaste pladsen. Hvis fejringen kun er designet til nogle få mennesker, kan stoffet godt være dekoreret med et smukt mønster.

Central element

Butleren ville godkende! Sådan indstilles et festligt bord ikke værre end i "Abbeat Downton"

Bordet ser godt ud med en lysestage dekoreret med blomster

For at få bordet til at se særligt festligt ud, kan du sætte en spektakulær sammensætning i midten af ​​bordet – det kan være en krans med stearinlys, en vase af blomster, smykker eller en hyggelig sammensætning af stearinlys. En anden mulighed er at lægge en krans i midten langs hele bordet, prikket med stearinlys, bær og andre smykker. Højden på en sådan indretning skal være lav nok for ikke at blande sig, når du serverer retter.

Belysning

Butleren ville godkende! Sådan indstilles et festligt bord ikke værre end i "Abbeat Downton"

Stearinlys fylder rummet med komfort

Støbt lys skaber en hyggelig og gæstfri atmosfære. Valg af stearinlys kan du dvæle ved neutral farve eller tværtimod “lege” med deres palet og tekstur. De kan have forskellige længder eller former. Alt afhænger igen af ​​det overordnede koncept med nytårsbordet. Den eneste anbefaling er, at du ikke skal vælge stearinlys med lugten, ellers vil de overvinde aromaen af ​​mad.

Retter

De retter, der vil være på bordet, afhænger af de opvask, der er planlagt. Derfor bør de være gennemtænkt på forhånd for at forstå, hvordan og hvad de skal arrangere. Retter, bestik, briller og servietter skal svare til det overordnede serveringsbegreb, men overbelast ikke pladsen. Det er også værd at sikre, at hver gæst har briller eller et glas til vand.

Table indstilling

Butleren ville godkende! Sådan indstilles et festligt bord ikke værre end i "Abbeat Downton"

Enheder og briller skal placeres i en bestemt rækkefølge

  • Fans af “Downton Abbey” husk med hvilken pleje tjenerne satte bordet til Crowley -familien. I det store og hele kan denne serie kaldes en visuel hjælp til bordetikette. For at indstille bordet korrekt skal du kun følge de enkle regler. Hvis der serveres snacks på bordet foran hovedskålen, kan du tilføje en anden mindre gaffel til venstre. Du kan også tilføje en mindre kniv til mindre ost, hvis menuen har en osteskål. Vi sætter en ske til højre for kniven.
  • Et glas vand med vand med vand med vand skal stå foran knive og lidt til højre for dem. Glasset vand og for den hvide – til højre for det.

Kort

“Cherry on the Cake” kan være kort med navnene på hver gæst. I tilfælde af et nytårsmiddag er det imidlertid bedre at ikke begrænse dig selv til et sådant officielt valg. Visitkortet kan erstattes med en sød souvenir og et postkort med navnet på den inviterede. En sådan indretning skaber øjeblikkeligt en festlig atmosfære.

Butleren ville godkende! Sådan indstilles et festligt bord ikke værre end i "Abbeat Downton"

Læs også en interessant artikel: 10 goede redenen om mayonaise te kopen – zelfs als u het niet eet.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.