Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

10 uventede anvendelser af børns olie

Børns kosmetik kan være nyttigt for dig – og ikke kun i hudpleje. Her er et par muligheder for dens nyttige anvendelse til andre formål.

10 uventede anvendelser af børns olie

Fjern ringen, fjern makeup, helbrede tørre hæle og andre hemmeligheder ved børns kosmetik.

Neat Manicure

Hæld en lille mængde babyolie på huden omkring neglen, før du påfører lak. Nu kan de overskydende midler, der ved et uheld rammer neglebåndet, fjernes på et sekund.

Hvis ringen sidder fast

Kan du ikke fjerne ringen fra fingeren? Riv huden rigeligt og under dekoration med babyolie og prøv igen at flytte ringen fra stedet – denne gang skulle den vise sig.

Extend holdbarheden af ​​en brusegel

Tilsæt en lille mængde babyolie til en flaske brusegel. Dette vil ikke kun forlænge produktets holdbarhed, men også forbedre dens formel – olien gør huden blødere og mere mørt.

Treat Dry Heels

Huden på hælene tørrer og revner? Før du går i seng, riv dem rigeligt med babyolie og tag på bomuldssokker, og fjerner om morgenen resterne af produktet med et serviet.

Delete makeup

Påfør en lille mængde babyolie på bomuldspuden og gnid dem med øjenlågene. Produktet fjerner hurtigt og let enhver makeup – endda vandtæt.

10 uventede anvendelser af børns olie

Smooth shave

Børneolie giver dig mulighed for at opnå glat barbering og reducerer risikoen for irritation. Bladene bevæger sig hurtigt og forsigtigt på fugtgjort hud og fanger hårene så dybt som muligt.

Glue fra labels

Kan du ikke fjerne limen fra etiketten? Smør det forurenede sted med babyolie og vent et par minutter. Gnid nu pletten med en sammenkrøllet avis eller den hårde side af svampen – limet vil “bevæge sig” uden vanskeligheder.

Spots fra Paint

Hvis der efter hjemmefarvning af håret er pletter fra malingen forbliver på huden, prøv at fjerne dem med babyolie. Påfør produktet på den malede hud og vent et par minutter, og fjern derefter overskydende med en bomuldspude.

Hvis dørene knækkes

Selvfølgelig kan der købes særlige midler til smørebane, men de er meget dyrere. Det er meget lettere at anvende en lille babyolie på dem, og problemet vil straks forsvinde.

At skinne!

I dit hus vil der sandsynligvis være et par genstande, der har mistet deres tidligere glans og har brug for polering. Børneolie hjælper her. Dette værktøj kan påføres uden frygt på overfladen af ​​ægte læder, rustfrit stål, krom og træ. Bare overdriv det – bare et par dråber er nok til polering.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.