Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

10 ting, der ikke bør opbevares i badeværelset (hvis du stadig har brug for dem)

Af åbenlyse grunde, i badeværelset, finder temperaturen og fugtigheden i luften konstant sted i badeværelset. Og dette gør rummet helt uegnet til at opbevare nogle ting. Vi kan hævde, at du finder et par point fra vores liste i dit badeværelse lige nu.

10 ting, der ikke bør opbevares i badeværelset (hvis du stadig har brug for dem)

Parfume, smykker, medicin … Hvad skal ikke opbevares i badeværelset?

Tekstil

håndklæder og badekåber forbliver aldrig tørre, hvis du opbevarer dem i badeværelset. Og dette a) gør dem til et ideelt miljø til forplantning af bakterier og b) bidrager til udseendet af en ubehagelig, rådnet lugt. Fremhæv en eller to håndklæder til daglig brug (skift dem så ofte som muligt), og opbevar resten af ​​tekstilerne i et kommode eller et skab.

Dekorationer

Fugt og høj temperatur er de vigtigste fjender i smykker og smykker. Først og fremmest lider sølv og smykker fra suburgiske legeringer – de sløv, mørkere eller rust. Hold kasser og arrangører med smykker på et tørt sted. Lav vanen med at tage smykker, før du tager vandprocedurer i soveværelset, og ikke i badeværelset.

NewSpapers og magasiner

Elsker du at slappe af i badeværelset med din yndlingsbog? Vi forstår dig godt, men forlader hende aldrig i rummet i lang tid. Papir er i stand til at absorbere fugt fra luften, hævelse og miste form. Er det værd at investere i bøger for derefter at miste det ud over anerkendelse?

10 ting, der ikke bør opbevares i badeværelset (hvis du stadig har brug for dem)

SunScreen Kosmetik

cremer og spray med en høj SPF -faktor kan ikke opbevares ved høj lufttemperatur. Under påvirkning af varm damp ændres formlen for produkterne, hvilket gør dem mindre effektive. Derudover kan gær og svampe starte i cremen.

Elektronik

Med undtagelse af teknologi, der er specielt designet til brug i våde og varme værelser, tolererer for eksempel bruseradio, de fleste enheder (og især tabletter og telefoner) ikke virkningerne af varm damp. Brug aldrig gadgets, mens du tager et bad – dette er en stor risiko for både teknologi og dit helbred (og i nogle kendte tilfælde og liv).

Charging til telefon

Det er hvad stedet slet ikke er! Selv i et lukket skab udsættes kablet for fugt. Metalt kontakter, når man opretter forbindelse til hovednettet, kan forårsage en kortslutning. Situationen er ekstremt farlig!

10 ting, der ikke bør opbevares i badeværelset (hvis du stadig har brug for dem)

P-piller

Som mange lægemidler tolererer tabletter til kontrol af fødselsraten dårligt opbevaring i et vådt og varmt medium. Selv når de er i hermetisk emballage, bliver de hurtigt ubrugelige. Bliv ikke overrasket derefter to striber på dejen!

Parfume

Favorit parfume kan radikalt ændre aromaen, hvis du holder dem i badeværelset i lang tid. Parfume -kompositioner tolererer ikke pludselige temperaturforskelle – det er bedre at opbevare flaskerne i soveværelset, hvor temperaturen altid er omtrent den samme.

Metalprodukter

Steam er det samme vand, også varmt. Ligegyldigt hvilket stål med høj kvalitet, hvorfra saks og reserve klinger til barbermaskine, før eller senere, med langvarig opbevaring i badeværelset, vil de begynde at rustne -selvom du ikke har brugt dem endnu.

Tandbørster

Du vil ikke tro (vi troede også med store vanskeligheder), men tandprodukterne kan ikke opbevares i badeværelset kombineret med toilettet. Ifølge en undersøgelse foretaget af forskere fra Connecticut sammen med en damp i 60% af tilfældene, bliver fæces ramt af fiber. I det fugtige miljø begynder bakterierne, der er indeholdt i dem, aktivt at formere sig, og som et resultat bliver børsten en frøplante af tarminfektioner. For at undgå forurening skal du opbevare tandbørsten i en tæt lukket blyantkasse eller bruge specielle hætter.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.