Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

10 rengøringshemmeligheder, der vil gøre livet lettere

Vi har samlet de mest effektive og uventede livshacks, som husholdninger over hele verden bruger.

10 rengøringshemmeligheder, der vil gøre livet lettere

Hvor vil de gamle plastkort komme godt med, og hvordan vil det hjælpe … sollys?

Us sollys i dine interesser

Støv er meget mere mærkbar under det skrå sollys. Sluk for lyset i rummet og spred gardinerne inden rengøring – alle problemområder vil straks være synlige.

Use servietter med mikrofiber

På grund af det faktum, at deres stof har fluffet ender af tråde, samler de snavs og støv mere effektivt end nogen andre klude, selv uden vaskemidler. Hvis forureningen er meget stærk, skal du fugtes serviet med vand.

10 rengøringshemmeligheder, der vil gøre livet lettere

Old Plastic Cards

Butikens rabatkort, hvor du ikke længere går, tjener dig en god skraber. Med sin hjælp tørrer du hurtigt af pletten fra bordpladen uden at beskadige overfladen.

Store ting lodret

For at bruge pladsen så meget som muligt skal du opbevare ting i stabler og stativer. Flere containere eller kasser, der står over den anden, hjælper med at holde alle ting på ét sted og ikke kigge efter dem i hele huset. Dette fungerer for eventuelle genstande fra cd’er til bestanden af ​​T-shirts.

Remove uld fra møbler i en pas

Hvis du har kæledyr, er det mest effektive trick at gå gennem din hånd i en våd gummihandske.

10 rengøringshemmeligheder, der vil gøre livet lettere

Get nyttige vaner

og følg dem. Så hvis du altid tørrer spejlet efter dine tænderbørster, vil det ikke genere dig med resten af ​​dagen. Hvis du indlæser opvaskemaskinen, hver gang du brygger kaffe, har du rene retter om morgenen. Og så videre.

Hang tøj på sofaen

paradoksalt, men for tøj efter en dag med sokker, hvis du planlægger at sætte det på i morgen, er dette en god løsning. I kabinettet vil lugte fra din krop gøre det mere lugtende. Lad hende ventilere.

10 rengøringshemmeligheder, der vil gøre livet lettere

Put kurve rundt om huset

Hvis du bor i et stort hus eller en lejlighed, skal du arrangere små skraldekurve i hvert værelse. Det er meget praktisk for både børn og voksne at kaste noget uden at komme op fra bordet uden at komme af sengen. En gang om dagen eller to, gå rundt i huset og rengør kurve.

Udfør reparationer Wiseling

jo mørkere farven på væggene, gulv og møbler, jo mere mærkbar støvet på dem. Vælg nuancer, hvor støv er mindre mærkbar. Grå og beige farver er perfekte.

Just gå af dette på én gang

At opretholde huset rent – betyder ikke konstant at tænke over det. Start din morgen med en eller to planlagte vagter, og pas ikke på det længere i løbet af dagen.

10 rengøringshemmeligheder, der vil gøre livet lettere

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.