Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

10 Life Hacks: Sådan fjernes vinter ting og sko til opbevaring

Vi hjælper med at spare vintertøj i god stand og spare plads i skabe. Se hvor let det er at organisere alt.

10 Life Hacks: Sådan fjernes vinter ting og sko til opbevaring

I slutningen af ​​vinteren, når den lange – uovervågede varme kommer til kulden, renser vi vinterens ting til opbevaring, så de ikke tager plads i skabet – det er altid ikke nok. Vi fortæller dig, hvordan du gemmer et sted i skabene og redder varme ting inden den nye vintersæson.

Hvordan at pakke og fjerne vinter ting til opbevaring

Sorting of Winter Things

Pakk alle vinterens ting fra gangen og skabe, og bær den derefter til sengen. Glem ikke hatte, tørklæder, vanter og handsker.

Washing og renseri

10 Life Hacks: Sådan fjernes vinter ting og sko til opbevaring

Før du renser vinteren til opbevaring, skal du tage dem i renseri.

Det er tydeligt, at jeg nu ikke ønsker at gøre dette overhovedet, men det er nødvendigt. På ethvert tøj er der spor af deodoranter, spiritus, hudfedt, sved, mad osv. Alt dette kan ikke bemærkes nu, og efter et par måneder vises pletterne, og det vil være meget vanskeligt at fjerne dem. Derfor, hvis du beskytter tøj, bliver du nødt til at vaske og rengøre det. I tilfælde af jakker og frakker skal du være særlig opmærksom på kraver og manchetter.

Where at gemme vinter ting

For kompakt at sætte vinterens ting til opbevaring skal du tage hensyn til funktionerne i materialer, da de har deres egne præferencer:

  • Fårskindet er gemt på en bøjle i en beskyttende sag, så den ikke forværres;
  • Til opbevaring af varmt vinterbeklædning er bedre i alt, brug containere eller kasser;
  • Kasser og tasker foldes i et mørkt, ikke varmt rum med god ventilation. Du kan bruge pladsen under sengen til opbevaring af vinter ting eller de øverste hylder i skabet.

System med foldning af ting i kasser

10 Life Hacks: Sådan fjernes vinter ting og sko til opbevaring

Underskriv kasserne, inden du sætter på opbevaring, for at finde de nødvendige vinter ting hurtigere senere.

Placer de sværeste ting, og dem, der er lettere, er ovenpå. Det er bedre at opdele tøj i den type stof, og læg ikke tynde bluser med uldtrøjer, ellers vil de være for meget at deltage i.

Forresten, vær ikke bange for at sætte tingene op lodret i containere og kasser, de opbevares bedre og tænker næsten ikke, fordi Presset på hver ting i dette tilfælde er minimalt.

Storage af volumetriske ting i vakuumposer

For kompakt opbevaring af vinter ting er det værd at bruge vakuumposer derhjemme – de giver dig mulighed for at reducere indholdet flere gange, hvilket betyder, at det passer ind i skabet. De er egnede ikke kun til tøj, tørklæder og hatte, men også til et varmt tæppe.

Kun rene og tørre ting kan placeres inde. Fyld tæt, og luk derefter låsen ved at tilbringe flere gange med et specielt klip. Åbn ventilen, indsæt enten støvsugerslangen, eller pumpen fra sættet, og pumpe forsigtigt al luften ud. Stop, når pakken holder op med at krybe. Luk ventilen, og spænd låg tæt.

Du kan opbevare vinter ting i en vakuumpose i seks måneder, så skal du åbne og ventilere, så der ikke er nogen muggen lugt.

Storage af uld og strikkede vinter ting

10 Life Hacks: Sådan fjernes vinter ting og sko til opbevaring

Strikede og uldne ting opbevares i containere eller stofposer.

Celophanes -pakker er ikke egnede til opbevaring af vinterstrikede ting, så de til dette bruger renserieposer og plastbeholdere. Det er nødvendigt, at disse ting indånder, ellers finder du en form, ubehagelig lugt.

Hvis du allerede har købt plastbeholdere til tøj, kan du lave flere huller til luften i dem. Og hvis der absolut ikke er nogen, kan tøjet foldes i en ren bomuldspude for at beskytte det mod støv, og opbevaring af bunker på de øverste hylder på skabe.

Hvordan at opbevare lange vinter ting

Hvis der er et sted i garderoben, behøver uldvarme kjoler, frakker og regnfrakker ikke at blive renset og foldet overhovedet. Det er bedre at flytte dem i en retning (eller hænge i et afsnit) og forlade på bøjler.

bange for støv – brug derefter stofposer, men ikke cellofan og ikke en film, der dækker ting ud af renseri. Glem ikke at fastgøre alle lynlåse, knapper og kontrollere lommerne.

Hvis der overhovedet ikke er noget sted, gør vi det samme som med trøjer. Vi lægger kasser og fjerner vinterens ting på de øverste hylder eller under sengen.

Storage af hatte og tørklæder

10 Life Hacks: Sådan fjernes vinter ting og sko til opbevaring

Strikede tørklæder og hatte skal opbevares i kasser.

Som i tilfældet med resten af ​​tøjet, skal du vaske og tørre godt. Til deres opbevaring er almindelige skobokse perfekte, de kan underskrives og bruges i stedet for specielle containere. Hætterne, der holder deres form, er bedre at fylde med papir og ikke foldes.

Storage af vintersko

10 Life Hacks: Sådan fjernes vinter ting og sko til opbevaring

Inde i skoene skal du placere indsatsen eller fyldning for at opretholde formen.

Sørg for at vaske det og tør det godt. Proces med skocreme, og placer poser med bagepulver inde, så skoene forbliver tørre. Husk forresten, at for eksempel i Ugg -støvler og lignende sko med naturlig fåruld kan muldvarp let startes. Derfor skal du i en kasse med støvler sætte et middel mod møll.

Protection of Winter Clothes fra Moths Under Storage

For at beskytte tøj mod møl, skal du lægge lommer til Sasha til tøj. Gør dem meget enkle: Tag et stykke gasbind, sæt emnet på det i dit valg:

  • BID -Blad;
  • Bind derefter det bare på en knude og læg den ved siden af ​​tøjet.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.