Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

10 husholdningsartikler, som du bruger forkert

Nyttige tip, der fortæller dig, hvordan du bruger de ting, du kender mest effektive.

10 husholdningsartikler, som du bruger forkert

Balsamet skal først gnides overhovedet ikke i hårets rødder, men for at stikke usynlig mod det modsatte. Og dette er ikke alle tricks!

Blender

Hvis du har brug for at forbinde de heterogene ingredienser, skal du placere væsken og derefter faste komponenter i blenderskålen. Når de er blandede, kommer faste partikler hurtigere på kniven – og cocktailen viser sig at være mere homogen.

Indpakning

På trods af det faktum, at det er sædvanligt at bruge Wrap -papir udelukkende til emballering af gaver, kan det også være nyttigt i husstanden. Brug det til tøj, der let kører. Et lag indpakningspapir vil beskytte tingene, når man transporterer i en taske eller kuffert.

Invisible Hairpins

Hvis du injiceres med usynligheden af ​​den bølgede side op, ved det – bruger du det forkert. Det er båndet, der holder hårnålen på håret, ellers giver det ingen mening i det – det vil ikke holde hår.

10 husholdningsartikler, som du bruger forkert

Food Film

Mange mennesker ved ikke engang, at en papkasse, hvor madfilmen ofte er pakket, blev oprettet ikke kun til dens opbevaring. Ved hjælp af en tagget kant placeret på låget kan du nemt og omhyggeligt afskære den krævede mængde af filmen. På samme tid er det garanteret ikke at holde sig sammen og vil ikke bryde.

Multicooker

Selvom du ikke er tolerant over for at kigge indeni og tjekke paratens beredskab, skal du prøve ikke at åbne multicooker -låg før signalet om slutningen af ​​programmet lyder. Faktum er, at en krænkelse af temperaturregimet udvider tilberedningstiden, og produkterne kan være ujævnt stegt.

Hair Balm

Ifølge den seniorfarve af Evo Scrivo-mærket Kate O’Connor, skal du ikke anvende entreprenørbalsam straks på rødderne. ”Start fra enderne – på dette sted er håret især beskadiget og overdreven. Flyt derefter højere og smurer resterne af produktet gennem dit hår. Hvis du straks skraber balsam i hårrødderne, vil din frisure erhverve et uaktuelt look allerede næste dag.

10 husholdningsartikler, som du bruger forkert

Opvaskemiddel

Udvaskningsværktøjet fjerner perfekt fedtpletter, og mange husmødre bruger det. Men på samme tid efterlader det pletter på alt undtagen kopper og plader. Tænk derfor to gange, før du bruger det til at vaske vinduer eller biler.

Mixer

Sådan bruges en mixer – enhver elskerinde kender. Men der er en lidt kendt metode, der til tider øger dens effektivitet. Hvis du afkøler Corolla og Metal Bowl of Mixeren, er dine desserter meget mere luft og lys.

Kitchen processor

Grinderen fungerer meget bedre, hvis du gradvist serverer små fødevarer gennem et specielt hul i låget. Naturligvis er fristelsen til straks at sætte alle produkterne, der er skåret i store stykker i mejetærskskålen, stor – men processorens effektivitet i dette tilfælde reduceres.

Blach for linned

Overhold altid den dosering, der er angivet på emballagen. Hvis du hælder en dobbelt dosis, bliver dit strøelse ikke hvidere og renere. Tværtimod kan overdreven skum blokere forurening, og det vil være vanskeligt at fjerne dem.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.