Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

10 grunde til at købe et fyldstof til en bakke – selvom du ikke har en kat

Fra fjernelse af ubehagelige lugt til beskyttelse mod gnavere – fyldstoffet til bakken kan bestemt komme godt med.

10 grunde til at købe et fyldstof til en bakke - selvom du ikke har en kat

Enkle og effektive opskrifter på husholdninger med uventet brug af et fyldstof til et katte toilet.

Care for Shoes

Hvis skoene udstråler ubehagelig lugt, er fugt akkumuleret i det mest sandsynligt. For at fjerne dets overskydende skal du hælde i de gamle kapron -sokker eller golffyldning til en kattebakke og placere den inde i skoene om natten – og helst i flere dage.

Us malingen

Hæld resterne af maling i kloakken under ingen omstændigheder! Og for at kaste det ind i affaldet bare sådan – den flydende maling sprøjter ud og farver alt rundt. For at forhindre, at dette sker, hæld nok fyldstof i krukken – det vil absorbere fugt, og malingen vil hærde hurtigere.

10 grunde til at købe et fyldstof til en bakke - selvom du ikke har en kat

Get af med mus

Mus, mol og andre gnavere hader simpelthen lugten og strukturen af ​​faste fyldstoffer til kattebakker. Hæld det i minks, tunneler, der forlader mol og blinde mennesker og andre levesteder for dyr – for at tvinge dem til at forlade deres hjem.

Hvis det lugter fra spanden

Hæld en knivspids fyldstof til bunden af ​​affaldsspanden – og den ubehagelige lugt i den vises ikke længere. Nogle håndværkere forlader endda en beholder med et middel på en hylde af et køleskab eller tøjskab.

Hvis du kaster noget

vendte dåse med maskinolie eller andre smøremidler? Saml væsken, falder i søvn med en vandpyt med et fyldstof til en kattebakke. Forestil dig: 4 kg emballage kan absorbere op til fem liter fugt!

10 grunde til at købe et fyldstof til en bakke - selvom du ikke har en kat

Save mobiltelefonen

Hvis du gik glip af din mobiltelefon i vandet, skal du placere den så hurtigt som muligt i en beholder med et fyldstof til bakken. De siger, at han “fungerer” endnu bedre end ris!

Care for ting

Beklædning, der er opbevaret på hylden i lang tid, i mangel af ordentlig ventilation, kan erhverve en ubehagelig “gammel” lugt. For at forhindre, at dette sker, skal du lægge et par sasha i skabet med et fyldstof til en kattebakke. Værktøjet vil også beskytte dine sko mod fugtighed og skimmel, sportsudstyr og andre ting, som du ofte bruger.

Plant Flowers

Tilføj flere håndfulde fyldstof til en kattebakke til den færdige jord til hjemmeblomster for at beskytte planterødder mod overskydende fugt.

10 grunde til at købe et fyldstof til en bakke - selvom du ikke har en kat

Hvis bilen er forkælet i mudderet

Sæt den store emballage af fyldstoffet til bakken i bagagerummet. Dette værktøj hjælper dig, hvis bilen sidder fast i mudder eller sne. Spred en stor mængde fyldstof rundt om hjulene for at forbedre deres kobling med overfladen.

For nålkvinder

Hvis du har brug for et solidt materiale til fyldning, skal du være opmærksom på fyldstoffet til bakken. Det giver den nødvendige vægt, tiltrækker ikke insekter, udsender ikke giftige stoffer og kan opbevares næsten for evigt.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.