Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

10 enkle måder og en grund til at organisere din arbejdsplads

Forskere har længe bevist, at den menneskelige hjerne er i stand til samtidig at holde mere end 5 forskellige ting inden for opmærksomhedsfeltet. Og kun en strålende person er i stand til dette. Og en almindelig persons grænse er kun to eller tre ting.

10 enkle måder og en grund til at organisere din arbejdsplads

Derfor, hvis din skærm er forseglet med påmindelser “Glem ikke at gøre dette”, vil du bestemt gøre det. Hvis du har et rod på dit bord, formår du at gøre mindre og blive træt mere om dagen. Derfor er du nødt til at adskille bordet først og fremmest til dig selv.

Hvordan at organisere en arbejdsplads

Start med et rent ark

Få dig selv en regel hver gang før starten af ​​arbejdsdagen for at fjerne alle objekter, som du ikke arbejder fra overfladen af ​​bordet. Hvis dit arbejde er papirdokumenter, skal du kun forlade dem og slukke for computerskærmen. Hvis computeren – kun lad et tastatur på bordet, skærm og mus. Alle papirer, kvitteringer, deybuildere, som du bruger, Gud forbyder, en gang om dagen – fjern det fra øjnene. I dit synsfelt skal der kun være det, du arbejder med i øjeblikket. Alt andet vil simpelthen stjæle din opmærksomhed.

Sæt prioriteter

Hvis du konstant mangler plads på skrivebordet, skal du tænke på, hvor ofte bruger du hvad der ligger på det? Elementary Cup -indehavere til håndtag og skrabere, som det viser sig, er ikke nødvendige på dit bord, men nær Office MFP. I de fleste tilfælde har du brug for en kuglepen og derefter to gange om dagen. Lad sengeborde ligger i boksen.

dokumenter? Hvor ofte ser du på disse folios? Så lad dem stå i skabet. Ja, de skaber bestemt en udsigt over en travl person. Men hvis du får betalt på arbejde for det udførte arbejde, vil du arbejde mere effektivt ved det absolut tomme bord. En simpel regel – hvad du ofte bruger, lad det ligge nærmere. Hvad du sjældent bruger – lad det ligge langt.

By vejen om skabe

Hvordan organiserer man en arbejdsplads korrekt? Hvis du har en masse mapper med dokumenter, er det fornuftigt at tænke på det normale lagringssystem. Selv hvis du arbejder hjemmefra, vil investeringer i et lille Ikeevsky -rack hurtigt betale din arbejdseffektivitet.

Skrivebord

Ikke alle smukke bord er praktisk til arbejde. Det skal være rummeligt nok, så du kan sidde bag ham og bekvemt placere albuerne. Det skal have plads nok til alle dine materialer, som du arbejder på et enkelt tidspunkt.

10 enkle måder og en grund til at organisere din arbejdsplads

Endelig skal tabellen have kasser til alle objekter, du bruger fra tid til anden. Oak spisebord og skolebord, selvom de muligvis går til dig gratis, skal du ikke retfærdiggøre sig selv som desktops. Invester lidt penge i tabellen, der er velegnet til dig at arbejde.

Go til digitale planlæggere

I den moderne verden er det meget mere praktisk at holde dagbøger og påmindelser om telefoner og tablets end at forsegle alt med farvede blade med påmindelser. Det fremragende Evernote -system giver dig mulighed for at gemme i elektronisk form generelt – fra dokumenter, til fotografier og videoer. På samme tid gør søgningen efter tags-acceptation alle filer til rådighed for dig til enhver tid.

Remove alt personlig fra dit bord

Det er meget rørende at opbevare familiebilleder på skrivebordet, men for vores bevidsthed, for at være ærlig, er der ingen forskel for, hvad man skal distraheres – på en kuglepen, der ligger skævt eller på billedet af dine børn. Selvom det er vigtigt og nyttigt at se på billederne af pårørende er det vigtigt og nyttigt til arbejde, skal dette gøres i din pause. Sæt billedet i mappen på computeren Desktop, og åben for at beundre, når du har en frokostpause.

Rengør computerens skrivebord

Hvordan organiserer man en effektiv arbejdsplads? Fjern alle genveje, som du ikke har åbnet i en uge, fra skrivebordet. Lav et neutralt almindeligt mønster til skrivebordet. Der er ikke værre end et forsøg på at få et vigtigt brev, når din perifere vision griber fat i katten og etiketten “Fun Farm”

Luk alle sociale netværk

I det øjeblik, hvor du arbejder, skal du ikke kun blive krøllet op, men vinduerne i alle meddelelser og sociale netværk er lukket. Ellers tjener du bare en umærkelig neurose for dig selv og prøver ikke at gå glip af noget vigtigt.

Fjern alle planter fra bordet

Det er periodisk nyttigt at se på Ficus-Caktus-Gerani, hvis du gør det bevidst og for pausen. Under arbejdet skal du se arbejde og intet andet end. Så du kan håndtere hende meget hurtigere.

10 enkle måder og en grund til at organisere din arbejdsplads

Spis ikke, hvor du arbejder

Hvis du deler et desktop og spisebord for dig selv, vil din hjerne være lettere at fokusere på arbejde, når du arbejder. Og du vil spise roligere og bedre, hvis din frokost ikke er på en computer eller tablet.

Sit komfortable

Sidste råd: Din skærm skal være lige under dit øjenhøjde. Så at du, der sidder med en lige ryg og en lige hals, ser en skærm 10-15 centimeter under din lige udsigt

på materialerne

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.