Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

10 bedste livshacks for mennesker med øget sved

Hyperhidrose forårsager en masse ulemper i hverdagen. Og uanset årsagen til øget sved, er mange nødt til at leve med hende og tilpasse sig kroppens egenskaber. Her er et par nyttige tip, der hjælper med at holde sved under kontrol.

10 bedste livshacks for mennesker med øget sved

Vidste du, at sved er påvirket af krydret mad og kaffe?
Ikke selvmedicin! I vores artikler indsamler vi de nyeste videnskabelige data og udtalelser fra autoritative eksperter inden for sundhedsområdet. Men husk: kun en læge kan stille en diagnose og ordinere behandling.

Brug naturlige stoffer

For specielle lejligheder skal du vælge tøj lavet af naturlige “vejrtrækning” hvide stoffer eller omvendt, meget mørk og fortrinsvis fra bomuld – på silke, vil spor af sved være særligt synlig.

Køb pakninger til armhuler

Disse specielle enheder er fastgjort med klæbende side direkte på tøjet eller fastgjort ved hjælp af stropper på skuldrene. Det absorberende materiale inde i pakningen absorberer overskydende sved og neutraliserer ubehagelig lugt, hvilket hjælper dig med at glemme problemet i lang tid.
Nyttige livshack: For at beskytte stoffet i svedområdet kan du også bruge en daglig hygiejnisk pakning.

Køb vådservietter med antiperspirant

Bær en pakke servietter mættet med en antiperspirant. De vil lette din ansigts- og kropshud på særligt varme dage.

Hvis du sveder dine ben

For at reducere sekretionen af ​​sved i fødderne og forhindre udseendet af en ubehagelig lugt, skal du behandle benene med børns opdatering eller talkum. Pulveren absorberer væske og hjælper med at beskytte huden mod bakterier og svampe.

Køb særlige indlægssåler

Hyperhidrose er en af ​​de hyppige årsager til gær- og bakterieinfektioner, fordi våde sko er et ideelt sted til reproduktion af patogener. Køb specielle indlægssåler med et absorberende lag, der absorberer overskydende fugt og beskytter din hud mod sygdomme.

Stock op med klæbende sodavand

Sved efterlader ubehagelige gule pletter, der er specielt tydeligt synlige på hvidt tøj. Den nemmeste måde at fjerne dem på er at behandle med bagepasepasta (2 dele soda og 1 del af vand). Påfør produktet på forurenede steder, lad det være i 30-60 minutter, og vask derefter dit tøj på den sædvanlige måde.

Undgå kaffe og krydret mad

Koffeinholdige drikkevarer, alkohol, akut og krydret mad forbedrer varmeproduktionen og derfor sved, hvis hovedfunktion er termoregulering. På varme dage skal du drikke svag te eller simpelt vand. Tomatsaft hjælper også med at holde sved under kontrol. Drikken har astringente egenskaber, der blokerer for svedkirtlernes kanaler og reducerer intensiteten af ​​fugtfrigivelse.

Pick op det rigtige tøj

Udfyld sommergarderoben med bluser og ærmeløse skjorter, der giver armhuler luftadgang. En sådan stil vil hjælpe med at undgå udseendet af våde cirkler på tøj.

Saml “Kufferter”

Bær altid de første nødvendigheder med dig, der hjælper dig med at holde sved under kontrol: pulver, deodorant, servietter med en antiperspirant og (skal!) Et udskiftet sæt tøj. Opbevar en “toldkuffert” i en bil eller skrivebord og brug om nødvendigt.

Hitch magasinet

Indtast oplysninger om situationer, der provoserer forbedret sved, mængder af sæt -out sved og betyder, at det hjælper med at bekæmpe det bedst af alt. Disse data vil være meget nyttige, hvis du beslutter at se en læges problem. Og det er bedre ikke at trække med dette!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.