Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Havearbejde

Vi forbereder græsplænen til vinteren. Enheden og såning af græsplænen. Efterårsarbejde. Foto

Det sker, at det i foråret er en skam at se på græsplænen: et sted profaryner, et sted ukrudt i stedet for græs. Hovedårsagen til fejlene med græsplæner er såning i dårligt forberedt jord og manglen på ordentlig pleje. Vinteren er en vanskelig tid i græsplænets græs, så det er meget vigtigt at forberede græsplænen korrekt i denne periode.

Vi forbereder græsplænen til vinteren. Enheden og såning af græsplænen. Efterårsarbejde. Foto

Til restaurering er det bedst fra det tredje årti af juni til slutningen af ​​juli – dette er en periode med de højeste lufttemperaturer og en lang dagslys dag. Det anbefales ikke at gå i den restaurerede græsplæne i den restaurerede græsplæne om sommeren.

Spyd græsplænen skal være regelmæssigt, men fjern kun enderne af græsset (ca. 1 cm). I midten af ​​sommeren er det bydende nødvendigt at fodre med en kompleks gødning til en græsplæne i en flydende form eller opløsning af zirkon, cytovit, EPIN (10 liter af en opløsning pr. 10 m 2 græsplæne). En svækket græsplæne, græsplænen på tvivlsomme jord, behandles hver 7. dag på perfekt forberedt ren jord-hver 10-12 dage.

Den stoppende græsplæne klippes en gang hver 6-7 dag, mens det fra begyndelsen af ​​juni til juli er nødvendig at stræbe efter at opretholde græsset på niveauet 6-8 cm. En stor procentdel af rød havregryn vokser meget hurtigt, når man fodrer.

Siden slutningen af ​​august, hvis sommer og efterår er tør, lægges særlig vægt på vanding. Hele sæsonen er græsplænen skåret i samme højde, og i den stærke varme, med en tør periode-1 cm højere, under træerne og i skyggen, øger de også niveauet for græsset med 0,5-1 CM. Det tilrådes at reducere den dosis, der er angivet på pakken med ca. 30%. Efter topdressing er god vanding nødvendig, så gødningens granuler er helt opløst, ellers brændes urternes rodhals.

Vi forbereder græsplænen til vinteren. Enheden og såning af græsplænen. Efterårsarbejde. Foto

Siden september er der udført en klipning mindre ofte-alle 12-15 dage. Hvis kun tipene er trimmet, efterlades græsset på græsplænen som mulch. Den sidste klipning udføres i begyndelsen af ​​oktober til en højde på 7-8 cm. ender af græsset. Knivene skal være skarpe uden burrs for ikke at rive, men skære græsset.

For september-oktober skal du kæmme to gange og to gange gennemboret dernina med en gaffel til en dybde på 20 cm. og mulch blandingen af ​​tørv og kompost i lige forhold (sand kan tilsættes på tunge jordarter). En grundigt blandet blanding med bagsiden af ​​græsplænefanen Verabel er jævnt fordelt over en overflade med et lag på 1 cm tykt, tilsættes et dolomitmel (en håndfuld pr. 1 m 2 ) >

I tilfælde af mistanke om fiaskoer skal du tilføje en ekstra blanding af tørv med kompost til sådanne steder og gnide grundigt ned i jorden i en cirkulær bevægelse. At gå i disse områder er ikke værd, for ikke at forårsage yderligere sedimentation af jorden.

stopper fuldstændigt nedskæringen af ​​græsplænen, når den gennemsnitlige daglige lufttemperatur på 10 ° C er installeret. Før starten af ​​frost er det godt at dække små græsplæne mellemrum med et tørt lag tørv (2-3 cm) eller dække materiale. En sådan efterårspleje gør det muligt at danne nye laterale skud med græsplæner, opbygge et frugtbart lag, beskytter knudepunkterne i nippelen fra sammenbruddet.

Vi forbereder græsplænen til vinteren. Enheden og såning af græsplænen. Efterårsarbejde. Foto

I den første sne skal du ikke gå på græsplænen ved temperaturændringer. Når du renser sne, kan du ikke smide det fra stierne til græsplænerne. Når isskorpen dannes på græsplænen, er den brudt med en rake, og om vinteren er den gennemboret med en pitchfork eller pind. Hvis du vil have en god græsplæne, skal du tage sig af det hele året rundt.

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde:10 geweldige dingen over aloë die je niet wist. Foto

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.