Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Havearbejde

Vi bryder græsplænen på egen hånd. Pleje, voksende, reproduktion. Foto

meget Gamle England, men den europæiske del, hvor græsset også vokser op og græsset vokser også, og hvis der er et stort ønske, kan du gøre græsplænen selv.

Vi bryder græsplænen på egen hånd. Pleje, voksende, reproduktion. Foto

Der er to mest almindelige måder: “naturlige” og kunstige. I den første mulighed er jorden simpelthen på linje, så vandes den generøst, mange planter vokser, hvoraf nogle fjernes efterfølgende af et enkelt ukrudt. Denne tilgang kræver minimale omkostninger, men tilstedeværelsen af ​​frisk og nødvendig græs er ekstremt vanskelig at garantere, og denne tilgang er mere velegnet til offentlige parker.

Men i det tilfælde, når vi ønsker en perfekt jævn grøn græsplæne, bliver vi nødt til at rulle ærmer og sved korrekt

Vi bryder græsplænen på egen hånd. Pleje, voksende, reproduktion. Foto

Først skal du fjerne ukrudt med herbicider som en tornado.

Og først da skal du fortsætte til manuel jordgrave. Det er nødvendigt for mange mål – det vil ikke kun vokse brønde i det, men når det grave, antages det ikke kun at fjerne de resterende rhizomer af ukrudt, men også straks tilføje den nødvendige gødning.

Så snart jorden er løsnet, skal du gå gennem riven, så jorden viser sig med små knolde, i de intervaller, hvor frøene vil være placeret. For græsplæner foretrækkes manuel såning af frø, det vil sige, som vores forfædre gjorde, såede hvede. Standardværdien af ​​de nødvendige frø (eng, en eng, rød havregryn eller et skudformet felt) er 30-40 gr/m 2 .

For at opnå ensartethed af fordelingen af ​​frø på overfladen vil det være bedre, hvis tværs passerer med en rake.

Vi bryder græsplænen på egen hånd. Pleje, voksende, reproduktion. Foto

Derefter er alt relativt enkelt – alt er rigeligt fyldt med vand og lukket med et specielt stof, hvilket vil give frøene de mest optimale betingelser for skuddet (fugtighed og høj temperatur). Så snart græsset går til vækst, fjernes filmen, og automatiske vandingsprodukter installeres, der forhindrer græsset i at udtørre på vækststadiet. Til kunstvanding af græsplæner foretrækkes det at installere automatiske kunstvandingsprodukter, der tillader sprøjtning af vand ved hjælp af specielle dyser. Sådanne dyser kan irrigere både i cirkulær tilstand og i strengt individuel.

Når græsset når en højde på 10-12 cm, bliver du nødt til at tænke på at købe en god plæneklipper. Hvis stedet er lille, er en elektrisk plæneklipper ret velegnet. I det tilfælde, hvor det kræves at klippe store territorier, lad os sige en golfklubs græsplæne, kan du vælge en benzinanalog.

Som du kan se, er sammenbruddet og plejen af ​​græsplænen en dyr fornøjelse, men så snart ejeren af ​​græsplænen er sammen med børn Tvivlen forud for denne beslutning flyver straks væk …

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: Wat je moet doen om te voorkomen dat zaailingen uitrekken

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.