Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Havearbejde

Sommervaccinationer af Opto – Hvad, hvor og hvordan kan man vaccinere? Værktøjer, teknologi, foto

Nå, selv vores temmelig store plot kan ikke rumme al min ønskeliste! Stadig er det ikke gummi. Fordi jeg ikke kun vil have en kirsebær blomme, men også den tidlige, sene og gule og bordeaux og endda store frugter, som jeg vil! Og kirsebær med kirsebær – to sorter, minimum. Apple træer – mindst fem sorter og pærer – mindst fire sorter. Persisk, nektarin, abrikos og mindst tre interspecifikke hybrid … Med normen for magtområdet, i gennemsnit 20 m 2 på et træ, er dette næsten fem hundrede dele. Og buske, frugt lianas og have? Og dekorative planter? Og hvor skal man bo efter det? Og dette er kun den første del af problemet.

Sommervaccinationer af Opto - Hvad, hvor og hvordan kan man vaccinere? Værktøjer, teknologi, foto

Det andet problem, der vil manifestere sig seks år senere – hvor skal man lægge så mange frugter? Fordi den normale frugtning af et voksen æbletræ allerede er en økonomisk katastrofe. Og hvis fem? Generelt skal vaccinationer mestres. I dette tilfælde, med flere basale træer til rådighed, åbnes aktivitetsfeltet bredt. Dette handler om denne enkle operationer, og jeg vil fortælle dig detaljeret i min artikel.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.