Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Havearbejde

Roseblade – Hvordan samles, tørre og bruge det? Jam, sirup, lyserødt sukker og andre opskrifter. Foto

Mange af os elsker at overveje roser i haver og i buketter. Men der er dem, der ikke opgiver duftende lyserød te. Du kan selvfølgelig brygge det fra købte poser kunstigt mættet med en lyserød aroma. Men det er bedre – fra naturlige te rosenblade indsamlet i sin have. At gøre dette er ganske enkelt – du skal bare beslutte at rive kronbladene fra Terry Flowers, tør dem og lægge dem i en krukke til opbevaring. Ikke mindre velsmagende er lyserød marmelade, og lyserødt sukker er populært i nogle dele. Du kan forberede roser fra kronbladene og nyttigt lyserødt vand derhjemme, perfekt omsorg for huden på ansigtet … det vigtigste er ikke at gå glip af øjeblikket for at nyde roser indtil næste sæson!

Roseblade - Hvordan samles, tørre og bruge det? Jam, sirup, lyserødt sukker og andre opskrifter. Foto

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.