Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Havearbejde

Løg til begyndere. Beskrivelse, voksende, nyttige egenskaber. Foto

meget Benet ligner pæren, mange sorter af løgafslapning irriterer ikke øjnene. Luke-Sex har en unik funktion til at samle vitaminer under opbevaring, mens andre grøntsager går tabt.

Løg til begyndere. Beskrivelse, voksende, nyttige egenskaber. Foto

Luka-Luke’s fødested er den forreste Asien, hvorfra buefronten kom i Middelhavet, på det territorium, hvor dens vilde indledende form nu er fundet-druente løg ( allum ampeloprasum).

Som et kulturelt look optrådte løg for længe siden, selv i det gamle Egypten var det allerede en af ​​de vigtigste grøntsagsplanter. Luke var også kendt i det antikke Grækenland, og i middelalderen blev det dyrket i hele Europa.

Growing Onions

Agrotechnology of Luka-Luke er enkel, men adskiller sig i mange henseender fra dyrkning af andre typer løg. Tårerne dyrkes på en frøplante måde, frøene sås i slutningen af ​​februar til almindeligt haveland. I åben jord plantes de i maj, i brædderne, der er forberedt fra efteråret, højt ved kanterne, lavt i midten

Løg til begyndere. Beskrivelse, voksende, nyttige egenskaber. Foto

Tårerne er fotofile, kræver frugtbar, rig jord og rigelig kunstvanding. I den første halvdel af sommeren fodres pauserne 2-3 gange med mineralgødning, såsom “grøntsagsblandingen”, “Kemira-universal” osv. I anden halvdel af sommeren skal planterne tilbringes flere gange, så der dannes et hvidt ben.

Du kan spise, når 5-6 blade vokser fra en læderløg, hovedafgrøden fjernes så senere som muligt, det kan efterlades vinteren og fjernes i foråret.

Løg til begyndere. Beskrivelse, voksende, nyttige egenskaber. Foto

Application of Onions og dets gavnlige egenskaber

Selv de gamle egyptere, grækerne og romerne fortærede løg til mad. I romerne blev han betragtet som den rige mad. I middelalderen var tårerne også meget populære. I dag er Viles kun underordnede i popularitet for hvidløg og løg. Tykkende baser af blade, der danner en tyk falsk stilk, spises til mad.

Ved madlavning af tårer bruges den som en almindelig løg, men mindre akut i smag. Interessant nok, når man opbevarer, fryser og bevarer pauser, bevarer det de fleste af sine fordelagtige egenskaber.

Den terapeutiske virkning af pare blev kendt i den fjerne fortid. Han blev anbefalet at bruge patienter med gigt, gigt, skørbug, med urolithiasis og fedme, mental og fysisk overarbejde.

Takket være en stor mængde kaliumsalte viser det en markant vanddrivende virkning, nyttig til fedme, gigt, gigt. I kliniske studier er det vist, at tårerne øger den sekretoriske funktion af kirtlerne i fordøjelseskanalen, forbedrer leveraktiviteten, øger appetitten, har anti -sklerotiske egenskaber.

Kontraindikationer: rå vids er kontraindiceret i inflammatoriske sygdomme i maven og duodenum.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.