Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Havearbejde

Indendørs citron. Pleje, voksende, reproduktion. Foto

Nu er det blevet meget populært at dyrke eksotiske planter derhjemme, og jeg vil fortælle dig, hvad alle kan gøre. I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvordan du dyrker et værelse citron derhjemme. En værelse citron er et træ med læderagtige blade, der har en karakteristisk “citron” aroma og axillære smuldrer. Citronen vokser godt i værelserne, men den høje temperatur i rummet om vinteren og overdreven tør luft kan komplicere dens dyrkning.

Indendørs citron. Pleje, voksende, reproduktion. Foto

De bedste citronsorter til værelser – “Pavlovsky” , “Meyer” og “n ovogorazinsky”

Anlægget skal være omhyggeligt pleje. Den jordiske blanding til citron består af to dele af græsset og en del af Leafy Land med tilsætning af 1/2 del af en god drivhushumus og stort flodsand, samt en lille mængde knust kul. Det er nødvendigt at vandes, så jorden i gryderne ikke syr fra overskydende fugt, men også tørrer ud, vandtemperaturen skal være 2-3 grader højere end lufttemperaturen i rummet.

Om sommeren skal citroner sprayes fra spraypistolen mindst 2-5 gange om ugen, om vinteren 2-3 gange. En gang om ugen kan citronen vandes med en opløsning af mineralgødning, efter at han tidligere har fugtet jorden med vand. Ekstra svage skud skal skæres om foråret. Transplantationen kan udføres om et år, mens det ikke børster hele det gamle land helt for ikke at skade rødderne. Jordens overflade skal løsnes 2-3 gange om måneden.

Indendørs citron. Pleje, voksende, reproduktion. Foto

Bemærk: For at få citronfrugter er det bedre at dyrke vaccinerede planter, hvor blomstring og frugtning allerede forekommer i det tredje år efter vaccination. Du kan også rodfæste stiklinger taget fra dyrkede planter (velkendte gode sorter); Disse planter bærer også frugt allerede i det tredje eller fjerde år, undertiden i det andet. For at accelerere frugt, klem toppen af ​​skud i en toar -årig plante.

Udfører således enkle handlinger på dit vindue for at dyrke en rigtig citron.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.