Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Havearbejde

Hvordan slipper man af myrer på stedet? I haven, i haven, i drivhuset. Folkemidler. Foto

Hvordan slipper man af myrer på stedet? I haven, i haven, i drivhuset. Folkemidler. Foto

Agronomiske foranstaltninger

Det kan være lidt usædvanligt, men antallet af kolonier vil falde markant, hvis du ødelægger bladlusen. Forresten behøver du ikke helt slippe af med myrer. Bladlus – den vigtigste “besætning”, der leverer “sød mælk” – en pude af de glupske larver af myrer.

ægets varighed varer 35 dage, larver – 7 dage og dukker – 23 dage. Larverens forventede levealder er 7 dage, og de går til dukkefasen, der ophører med at spise. Disse 7 dage er det svageste led i myrens koloni. De leveres intenst til larver. Hvis i denne periode for at fodre larverne med forgiftede fødevarer, kan kolonien muligvis ikke genoplives.

Så for en vellykket fjernelse af myrer fra stedet kan du udføre følgende procedurer med store kolonier:

I det sene efterår og det tidlige forår er det bydende nødvendigt at spanstængler og knoglemandsgrene af haveafgrøder med en tyk opløsning af frisk kalk med tilsætning af ethvert giftigt stof . Med denne teknik vil du ødelægge myrer, der trækker din dyrebare last fra træer til en anthill til en overvintring.

Omkring buskene, trækker sig tilbage fra basen, ringen kan sprøjte asken tæt, kan du blande med kalk . Kalk til myrer er giftig.

Omkring midten af ​​stilken (40-80 cm) skal du rette jagtbælterne, behandle dem med insekticidale midler . Så at myrerne ikke kunne kravle over barrieren, smør stammen omkring omkredsen med et specielt langsomt tørt lim (køb i butikken). De vil ikke være i stand til at overvinde den klæbende barriere og dø med byrden. Lukningsbælter kan bruges i forårets sommerperiode (oktober og marts) og erstatter dem med jævne mellemrum med frisk.

Du kan grave og falde i søvn med en blanding af aske og lime eller aske og salt eller behandle som en blanding af aske og soda.

Et godt resultat opnås, hvis du hælder anthill med en blanding af vand og parafin (100-200 ml pr. 10 liter vand), og grave det dybere.

Daglig behandling i 8 dage vil ødelægge larver, en del af voksne myrer, muligvis en “dronning”, æg, dukker. En sådan behandling skal udføres systematisk gennem året, og myrer forlader uvurderligt sommerhus. Myrer elsker fred og bosatte sig på steder, hvor jorden ikke udsættes for hyppig at kaste, det vil sige, det er ikke gravet op, sten, ukrudt osv. Ikke fjernes. Hvis du landbrug uden brug af grave, kræves overfladebehandlingen af ​​den øverste 10 cm af jordlaget. Se under en lang -lydende sten eller pap, et bræt, og du vil se en flok myræg med barnepiger lige på jordens overflade.

Forebyggende proaktive foranstaltninger mod bosættelse af myrer kan tjene som planter omkring omkredsen af ​​hytten, individuelle senge, under træernes krone og især mellem bærbuske, pikamy, pebermynte, valerian, malurt, lavendel, hvidløg.

Kemiske måder at bekæmpe myrer

Hver ejer af en privat gårdsplads stræber efter at få miljøvenlige produkter. Derfor er brugen af ​​kemikalier i landet uønsket. Men i tilfælde af brug er det nødvendigt at overholde anbefalingerne til plantebehandling og ventetid, hvor lægemidlet afgiftes og ikke vil blive akkumuleret i afgrøden.

Kemikere til personlige gårde baseret på diazinon har udviklet stoffer “muraved” og “muracid” og en række andre stoffer. De er produceret i form af en opløsning og granuler og et muracide sammen med madgangen. Dette er giftstoffer af neuroparalytisk virkning. Forberedelserne behandles med jorden under såning eller plantning af frøplanter. I den varme sæson fjernes det øverste lag af Anthill, og ophobningen af ​​myrer af myrer behandles. Lægemidlerne er meget enkle i brug, akkumuleres ikke i form af giftige rester i jorden og cirkulerer ikke i miljøet. Da stofferne er giftige til at behandle haven og haven i beskyttelsesbeklædning, observerer alle foranstaltninger til at opretholde sundhed og undgå dyr og fugle til behandlet jord. Arbejde med pesticider er nødvendigvis strengt i henhold til anbefalinger.

Hvordan slipper man af myrer på stedet? I haven, i haven, i drivhuset. Folkemidler. Foto
Hvordan slipper man af myrer på stedet? I haven, i haven, i drivhuset. Folkemidler. Foto
Hvordan slipper man af myrer på stedet? I haven, i haven, i drivhuset. Folkemidler. Foto

Folk retsmidler mod myrer

Myrer har 2 mangler: De ved ikke, hvordan man overvinder vandbarrierer og bevæger sig væk fra genstande med skarpe kanter.

Erfarne gartnere omkring træerne stammer arrangerer vandbarriere fra halvdele af auto -åbninger. De skar dem i to halvdele langs og på et sted på tværs. De graver og efterlader 3-5 cm dæk over jorden. Det tværgående snit er forseglet, og vand hældes, det er muligt med parafin, med en bouillon af toppe og andre ingredienser. Myrer kommer ikke til træet, hvilket betyder, at de mister mad og forlader.

Omkring træet af træer i en højde af 30-40 cm fra folie Lav et nederdel med stikke skarpe kanter . Myrer er bange for skarpe genstande. Trang til den skarpe kant, de bryder sammen og kommer ikke til kolonierne af bladlus på haveafgrøder. Naturligvis er disse metoder ikke et universalmiddel, men de vil hjælpe med at reducere antallet af anthills i haven. På samme tid kæmper de bladlus (påkrævet). Bladlus forlader, myrer forlader.

myrer elsker ro, så de forlader altid steder, der krænker deres indre verden. Dachants bruger dette. Årlig graving af jorden med introduktionen af ​​ubehagelige stoffer i anthillen, udvis dem fra stedet.

Have- og husholdningsmyrantagonister af skovbrødre. I skoven skal du finde en myrhaug og hente det øverste lag af jorden med voksne myrer i en tæt taske, og hæld dem på en have Anthill derhjemme. Gardenmyrer mister krigen og forlader stedet, og skoven selv og efter 1-2 uger vil forsøge at vende tilbage til skoven (under alle omstændigheder uden for hytten).

Fra andre folkemidler, gartnere og gartnere anbefaler forskellige urteafkogninger og kompositioner. En interessant modtagelse blev foreslået af en af ​​gartnerne. Tilføj 1 liter spisevinegar og 2 kopper shampoo og vegetabilsk olie til en 10 liters spand vand. Sprøjten blæser den ind i hullet. Dæk hele Anthill med en sort film eller andet uigennemsigtigt materiale. Efter et par dage vil en del af myrerne dø, og resten forlader stedet. Denne teknik fungerer bedst, hvis Anthill ikke er i midten af ​​stedet, men ved kanten. Myrer, overlever, gå ud over dens grænser og ikke til et andet sted i haven.

Naboerne i landet samlet de revne pile fra hvidløg, dukkede dem for at styrke lugten og nogle insisterede i vandet . Derefter blev flere omvendte anthills oversvømmet med en opløsning og noget kastet med mistede pile. Myrerne er gået, men hvor langt er ukendt. Måske bare til et nyt sted i haven, eller måske forlod de stedet.

Efter at have studeret myrernes vaner, enheden i deres kolonier, besejrede ”fjende” og slippe af med myrer. Men så de ikke vender tilbage, skal forebyggende foranstaltninger konstant træffes. De kommer overalt, og det er umuligt at slippe af med antrape -teknikker for evigt.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.