Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Havearbejde

Hvordan skynder man hvid kål? Tips til dyrkning af kål. Foto

M . Nogen tror måske, at vi taler om at vælge sorter, fordi tiden afhænger af dem, når hovederne er dannet og vil være klar til at skære, men faktisk vil vi overveje metoderne fra erfarne gartnere, der giver mulighed for at fremskynde udviklingen og dannelsen af hvidkål i mindst to uger samt berører de teknikker, der ikke kan produceres.

Hvordan skynder man hvid kål? Tips til dyrkning af kål. Foto

1. Det hele starter med frøplanter

Den vigtigste faktor, der påvirker timingen og kvaliteten af ​​vækstsæsonen for hvidkålkultur, er den kompetente voksende frøplanter og dets korrekte valg til plantning i åben jord

M Alle de tilgængelige anbefalinger til deres dyrkning. Hvis alt gøres korrekt, skal unge planter af hvidkål i åbningen af ​​plantning af frøplanter i åben jord have en stærk stofstruktur og gennemgå hærdning. Dette vil sikre, at deres hurtige overlevelse og fuld udvikling giver dig mulighed for at danne og øge æggestokken i tide, opbygge store slagtilfælde.

Men hvad nu hvis du vælger frøplanter på markedet? Stadig lettere! Overvej køb kun de muligheder, der har tætte elastiske blade, blankt glans af overfladen og noget blålig farvetone. Det faktum, at kålplanter har passeret perioden med forberedelse til landing i jorden, viser farven på deres stilk. Hvis det har en lilla farvetone, var frøplanterne tempereret, og hun lykkedes sandsynligvis at øge det fremragende rodsystem. Hvis det er lysegrønt, er planterne overfyldt med nitrogen. Det er bedre at nægte sådanne frøplanter, da det ikke kun har sprøde stoffer, men også overfører transplantationen værre.

Integriteten af ​​ung kål er en meget vigtig faktor. Hvis bladene er brudt på frøplanter – skal du ikke skynde dig at købe det. Den hvide kål, der er beskadiget i en tidlig alder, vil forsinke æggestokken i Kochan i to uger og danne frugten uegnet til opbevaring.

Hvordan skynder man hvid kål? Tips til dyrkning af kål. Foto

2. Scenen for dannelsen af ​​Kochan

Den anden betydningsfulde periode i lægningen og dannelsen af ​​afgrøden af ​​denne kultur er tidspunktet for forlængelse af bladene. Mange gartnere forsøger at redde planter fra “unødvendigt” løv ved uerfarenhed og prøver derved at fremskynde dannelsen af ​​en gaffel af kål, men tærskelbladene er “skraldespande” af næringsstoffer til den fremtidige afgrøde. Under ingen omstændigheder skal de afskæres – de vil selv tørre ud, når de opfylder deres funktion. Fjernelsen af ​​denne vigtige del af planten forsinker stærkt både dannelsen og modningen af ​​hovedets hoved, hvilket tvinger kålen til at skade og lægge nye blade. Imidlertid kan disse blade være omhyggeligt bundet over det dannende hoved, og i dette tilfælde vil lægningen og udviklingen af ​​fosteret blive markant accelereret.

3. Hemmeligheder af gårdsteknikere af svin -humpbaches

Det faktum, at dannelsen af ​​en fuldt afgrøde af hvidkål er umulig uden omhyggelig overholdelse af kulturel landbrugsteknologi, er uden tvivl. Kål elsker lys, regelmæssig vanding, reagerer godt på topdressing. Og det er ”fodring” med høj kvalitet, der er en anden hemmelighed ved at nærme sig sin afgrøde i cirka to uger.

For at de sene sorter af hvidkål kan accelerere i modning, akkumuleres mere C -vitamin, øgede etiketindikatorer for at bruge vækstregulatorer som Gibbersib eller Novosil. De er lavet ved at sprøjte i løv og bærer ikke nogen bivirkninger med dem.

Hvordan skynder man hvid kål? Tips til dyrkning af kål. Foto

So, lad os opsummere

For at hvidt kål ikke kun modnes til tiden, men også give en tidligere afgrøde, skal den kun dyrkes af distriktsorter, kun fra intakte frøplanter med høj kvalitet og kun opfylde alle de nødvendige betingelser for landbrugsteknologi. Komaen, på stadiet af hovedets æggestokk, kan hjælpe hende ved at hæve bladene op eller sprøjte vækststimulanter. Alle disse teknikker har ikke særlige tricks, men giver dig mulighed for at bringe fristen for indsamlingen af ​​hoveder med cirka to uger, samt reducere arbejds- og tidsforbruget for at nå målene.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.