Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Havearbejde

Hvordan dannes sød peber? Dannelsen af ​​en busk peber i et drivhus og åben jord. Foto

Sweet Pepper er vores foretrukne grøntsag. Det er ikke kun velsmagende, det er et lagerhus med vitaminer, der har op til 30, såvel som andre vigtige stoffer. Den søde peber har en vidunderlig egenskab. Han bevarer mange nyttige kvaliteter i tør og jordform og mister praktisk talt ikke dem, når de er dåse.

Hvordan dannes sød peber? Dannelsen af ​​en busk peber i et drivhus og åben jord. Foto

Hver gartner, der vokser grøntsager på sit websted, forsøger at få en stor høst og ikke kende alle grundlaget for agronomi, ofte bruger kræfter, tid og betyder ineffektivt.

Forsøger at dyrke en stor høst, ejeren, der er træt af planterne intensivt, hælder til udmattelse, forgifter dem, beskytter dem mod sygdomme og skadedyr. Naturligvis giver disse teknikker positive resultater, men der er metoder, der giver en høj høst med betydeligt lavere omkostninger til midler, tid og sundhed. Denne teknik inkluderer dannelsen af ​​en peberbusk, som former, agurker, zucchini og andre vegetabilske afgrøder.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.