Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Havearbejde

Græsplæne. Pleje, vokse. Gødning. Hvordan man foder. Foto.

Græsplænen hjælper et sundt og smukt med en række begivenheder, der skal udføres i foråret. Men en af ​​de vigtigste begivenheder er gødningen af ​​græsplænen.

Græsplæne. Pleje, vokse. Gødning. Hvordan man foder. Foto.

Første gang de laver gødning i april. Det er bedre at fremstille gødning i begyndelsen af ​​måneden, hvis selvfølgelig vejrforholdene tillader det. Typisk bruges multikomponentblandinger som gødning, men sørg for at overholde producentens anbefalinger. Ofte bruger gartnere speciel -purpose gødning, de arbejder i henhold til princippet om langsom handling.

Det er bedre at sprede gødning på store græsplæner med en frø. Denne metode vil hjælpe med at slippe af med mulige forbrændinger af det grønne tæppe i tilfælde af ujævn spredning af aktive stoffer

Græsplæne. Pleje, vokse. Gødning. Hvordan man foder. Foto.

Før du laver gødning, skal du sørge for, at jorden er ganske fugtet, men den skal heller ikke være for våd. Det anbefales ikke at befrugte græsplænen umiddelbart efter vanding eller regn. Efter vanding skal græsplænen stå i et par timer, og når græsset tørrer, kan du fortsætte til gødning. Blandingen af ​​gødning skal først opdeles i halvdelen. Indtast den ene del langs webstedet, og den anden er på tværs. Efter gødning skal græsplænen vandes, men ikke tidligere end 2 dage, medmindre det selvfølgelig vil regne.

Græsplæne. Pleje, vokse. Gødning. Hvordan man foder. Foto.

Hvis græsplænen fjernes med humus, skal den fordeles jævnt ved hjælp af fanobbelen på hele overfladen.

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: Wat je moet doen om te voorkomen dat zaailingen uitrekken

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.